rmysa41 Kızlar 2 ay 10 günlük bebeğim var sütüm yetersiz olduğu için yaklaşık 20 gündür mama veriyorum biberonu almıştı mamasını içiyordu 4 5 gündür diliyle itiyor direniyor almıyor neden acaba ne yapmam lazım
tekbasimabakiyorum rmysa41 bir hastalığı olabilir. Pamukçuk var mı ağzında? Benim kızım o zamanlar biberon istememeye başlamıştı. Vücudunda virüs çıktı. Beslenmeyi reddedince uyarı olsun size demişti doktor. Bu tabii en son senaryo. Biberonun akışı rahatsız ediyor olabilir.
zeynepkocaoglu06 Acıkmamıştır biraz bekle sakinlessin, yerini değiştir farklı konumda vermeyi dene acıkınca mecbur alacak bende mama destekli gidiyorum bazen oyun durumuna getirip almıyor bende bekliyorum biraz sonra kendi istiyor zaten
rmysa41 tekbasimabakiyorum hayır yok sanmıyorum sürekli beni istiyor emmek istiyor emiyor ama sütüm yeterli değil agliyor o yüzden mamaya başlamıştım zaten ama son 4 5 gündür almıyor diliyle itiyor saatlerce uğraşıyorum o şekil aliyor
rmysa41 burcuasel23 onuda denedim almıyor masadan kaynaklı sandım ama devamlı oictigi mamaydi ve kendi sutumude verdim kesinlikle biberonu önceki gibi almiyor