Kızlar merhabalar ek gıdaya geçtiğimizden beri oğlum yoğurdu bı türlü sevemedi bu arada 5.6 gün sonra 14 aylık olcak Allah’ın izniyle bağırsakları tembel doğru düzgün kaka yapamiyo yoğurdu da değişik değişik şekillerde yedirmeye ugrastim hatta çok zorda kaldım bağırsakları tikanmisti küçük bı kaşık çay kaşığı şekerde koydum normalde asla koymam şekerli şeyler vermem ama bağırsaklarını çalıştırsin yesin diye bı çay kaşığı seker koydum yogurduna ama yok yok yok yemiyo yoğurdu bu arada 8 Co ayına kadar süt alerjisi vardı ve biz bunu çok geç öğrendik ama 14 aylık olcak hala yemiyo yoğurdu doktorumuz probiyotik verdi bayada pahalıydı aldım yeterki bağırsakları düzene girsin diye ama dediğim gibi nafile oldu oda sizce ben bu çocuğa yoğurdu nasıl sevdirebilirim ayranda icmiyo cacikta yoğurda karşı genel bı tavrı var yani anlamadim gitti kemik gelişimi içinde önemli ama yemiyo ve ben çok üzülüyorum bu arada diş çıkarıyoruz bugunlerde gene iştah 0 landı zar zor oyunla müzikle çizgi filmle mecbur.kaldigim için yedirmeye uğraşıyorum ama yok gene yok napsamda bu çocuk yoğurt yese ayran içse ne bilim pankek falan yapıyorum onun içine bı tatlı kaşığı koyuyorum yoğurt çorbası da yapıyorum ama çok severek icmiyo yani bitmiyo tabağı kesinlikle hiç bı yemegini bitiremiyo bana bı akıl verin nolur😔😔😔😔