Hayrunisamom Ek gıdaya başlicaz ama hangi ürünlere guvenecegimi bilmiyorum acemiyim yardımcı olur musunuz 🥴
Beybisibeybisi Hayrunisamom ben üreten anneler den almıştım tarhana lor tereyağı zeytin ve makarnasını tadı harika hepsinin. Sonra makarnayı makarna lütfen den aldım tadı bana daha yavan geldi. Ama ürünleri temiz. Tahin dut özü hurma özü baharatlar ham kakao için weefood aldım. Ayroca baharatlar için güzel ada gıda da temiz. Şimdi mamma markadan karadut aldım ordan makarna da almak istiyorum ve şekersiz bebek bisküvisi
ArvenMom Hayrunisamom set şeklinde olanların hepsini aldım doktorumuzun verdiği listeye göre hazırlıyorum bebek tarhanası irmiği olabilir
Hayrunisamom En gerek olmayanlar hangileri acaba bide bizim baslamamiza 1 ay daha var şimdiden alıp koysam sıkıntı olur mu ki
Emsra Şurada durayım ;) Hepsiburada indiriminden faydalandim geldim. oioi tabak, kaşık, meyve ezici mi ne o. Hepsi yüzde elli indirimde. Bilginize
Hayrunisamom Emsra valla bende ondan yararlanmak jcjn ek gıda yiyeceklerini seçmeye çalışıyorum karar veremedigimden buraya geldim 😂 dediklerinizi saha onceden fiyatları artar korkusuyla almıştım 🥴
ilkaay0 Hayrunisamom 5 ay 24 günlüğüz 😁 makarna lütfenden aldım. Kuruluşlarının 11 yılı dolayısıyla indirim varken pirinç unu ve bebek irmiği aldım. Onlarda hediye olarak şehriye ve makarna sosu göndermişler
ArvenMom ilkaay0 doktorunuza sormalısınız o size verip vermiyceğinizi söyler doktorumuz bize verebiliceğimi söyledi
Mihriiiiii Hayrunisamom ben bebe bisküvisi irmik, tarhana ve çorba ürünlerini satın almıştım ilk bebe bisküvi ve irmik alabilirsiniz
ArvenMom Hayrunisamom aslında biz sormadık kendisi bize gerekli herşeyi anlattı almam gereken şeylerin listesini verdi o kadar doktorunuza ek gıda hakkında bilgi isteyebilirsin
Songul_99 Ben hepsini kendim yapıyorum tamamen organik besleniyoruz yani internetten almak yerine kendim yapmam daha mantıklı geldi bana
Hayrunisamom Songul_99 organik ne kaldı ki ya🥲 yaparken alacağımız şeylerin de doğal olduğu şüpheli herturlu maalesf 😐 en azından şimdilik vakitten kazanmak için hazıra yöneliyorum 😁
Songul_99 Hayrunisamom benim iki tarafta köy olunca e haliyle köy ürünleri oluyir bende hem kimin yaotihini ve içine ne katıldığını biliyorum