Barlasmothers Merhaba arkadaşlar bekonun airfryer hediye olarak kv aldı fakat ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum araştırdığım kadarıyla temizliği falan zor oluyormuş sizce içine kullan at kağıtlar mı mantıklı yoksa airfryer silikon kalıplar varmış onlar sizler nasıl kullanıyorsunuz bana yardımcı olur musunuz
MimozaYT Barlasmothers ben Philips kullanıyorum pişirim acisindan çok memnunum. Verilen süreden daha kısa zamanda pişiriyor hatta ama temizliği zor. Özellikle üst taraftaki fan kısmı çok zor temizleniyor
Kuzeymomss Nacafa Sizi geçen postumdan hatırlıyorum da,ya ben bugün patates kızartayım dedim hiç olmadı hiç hoşuma gitmedi. 25 Dakikaya attım asla olmadı çiğ kaldı bazıları. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba? Kaç derece, kaç dakika da?
Barlasmothers Kuzeymomss instagramda airfryer tarif sayfaları var canım bende şimdi ordan bakarak patates kızartması yapmayı deniycsm inşallah olur
Nacafa Kuzeymomss ben hepsini eşit kalınlıkta doğrayıp iyice kuruluyorum göz kararı yağ tuz ekleyip 200 derece 23 dakika 2-3 defa da karıştırıp pişiriyorum pişmesine son 5 dakika kala üzerine de kajun serpiyorum tadı gayet iyi oluyor
Sari18 Airfrry kullanırken baska bir kapta yapacağınız ürünü yağ ile iyice yağlamanız lazım hrryeri yağ oldundan emin oldunuzda 200 derecede pişirin ve sık sık karıştırın patatedleri küp küp doğrayıp baharat ve yağile harmanlarsanız daha güzel oluyor
Nacafa Barlasmothers evet kendi haznesini kullanıyorum örneğin patates kızartırken karıştırmak gerekiyor ve karıştırmaya çalışınca yağlı kâğıt ister istemez kayıyor ve hazne yine yağlanıyor
Kuzeymomss Nacafa Allah Allah ben neredeyse inanın 50 dakikaya yakın pişirdim ve bazıları pişmemişti bile
Umutveannesi Kuzeymomss ya çok doldurdunuz ya da sık sık karıştırmadınız. 5 dakikada bir karıştırmak gerekiyor benim kullandığım öyle. 20 dakikada pişiyor hiç çiğ çıkmadı
Kuzeymomss Umutveannesi Aslında normal doldurdum yani öyle dolu değildi. 25 dakika da belki de 4 5 defa karıştırdım. Yeni aldım daha ikinci kullanışım. Aldığım mı sıkıntılı anlamadım. Birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim, teşekkür ederim