prnsannesi_ Merhaba arkadaşlar bebeğim çok ısırıyor ne yapmam lazım lütfen bilgilendirin dinlemiyor yapma etme dememe rağmen aynı çok acıyor deliye döncem sonunda
sleepnessnami prnsannesi_ bebeğiniz kaç aylık benim bebeğim 8buçuk aylık kollarım mosmor. Dişleri kaşınıyor sanırım ısırma desem de anlamıyor
Melekmirac prnsannesi_ benim oğlum 6.7 gün sonra 14 aylık olcak Allah nasip ederse bizdede durum aynı deli dehşet isiriyo dişleri felaket kaşınıyo kendi kolu parmaklari benim kolum parmaklarim ne bulursa ısırmaya calisiyo bende burda bekliyim bari diş jeli kullanıyoruz biz bu arada .
tekbasimabakiyorum prnsannesi_ meme ucumun yarısı yok. Geçer diye bekliyorum hala devam. Silikon uç da kabul etmedi. Isıracak diye hep tetikteyim
Melekmirac prnsannesi_ sakin olun bu geçici bı süreç onlarda istemezler öyle yapmayı isirmayi emin olun ellerinde degilki🌺🌺
Melekmirac prnsannesi_ geçer geçer korkmayın 🤗😊🌺 benim kolum vücudum hep isirilmaktan morarmış durumda ama olsun o iyi olsun da isitsin napalim💞
Melekmirac prnsannesi_ aynen öyle 😊😊 önceleri tepki verirdim AA falan diye korkar bırakırdı şimdi oyun gibi yapıyoruz canım acisada olsun onu rahatlatsin da napalim elbet gecicek bu günler sadece sabretmemiz ve onları şefkatle kucaklamamiz lazım acı cekiyolar çünkü 🌺🌺💞💞