Serifekulaksz Merhabalar. Silikon meme ucunu bıraktırmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Deniyorum çok ağlıyor bi türlü silikon uç olmadan memeyi tutmuyor.
mevoki Serifekulaksz bebek.uzmani instagram kullanıcı adı olan bir ebe var onun reels videolarına bakmanı tavsiye ederim yavaş yavaş keserek bırakmayı öneriyor denedim bir haftadır iyi gidiyoruz bugün meme emmek istedi ve kızım daha 34 günlük
mevoki tazeanne5 yavaş yavaş keserek deneyin bende işe yaradı umarım sizde de olur bugün kendi kendine meme emmek istedi
Ballikizim99 Neslidy memenizi tuttu yani? Bende silikonla emziriyorum çıkarınca hemen anlıyor istemiyor oysa emzirmekten ucu çıktı baya ama yine de küçük geliyor
mevoki Ballikizim99 gece deneyin uyku sersemi anlamıyor demişti ebe öyle de oldu arada meme veriyorum anlamıyor bile
Neslidy Ballikizim99 küçük geldiği icin degil aslinda slikona alıştığı için bi arkadasiminda bebegi 4. Ayda birakti birakmasada dert etmeyin kendinize bende birakmasa sorun değildi emsinde nasil emerse emsin
Ballikizim99 mevoki bakalım arada deniyorum da çok üstüne düşmedim biraz daha zaman geçsin üstüne düşmeye çalışcam bir yandan da dişleri çıkınca ısırırsa acımaz silikonla diye düşünüyorum ne bilim işte
mevoki Ballikizim99 kendi isteyince çok güzel alıyor bugün baya aç kalmıştı hastane derken emdi silikonsuz kendisi istemedi silikonu ama yine akşam silikon istedi gaz sancısının krizi yüzünden ama böyle böyle bırakır bırakmasa da yapacak bir şey yok emiyor sonuçta
Bebislerhakkinda Çok açken ver canim anında kapıyor 5dk bile emse yeter sonra yine silikon istiyor tabi şimdilik böyle bizde😃