Gunesaryamom Emsra bu yüzden aparat kullanmıyoruz biz çok çok az yani 1.2 damla abartmıyorum içme suyu koyuyorum tencereye kısık ateşte kapagini kapatıyorum buharda pişiriyorum çok da güzel oluyor
Hayat123456789 Emsra valla markasını bilmiyorum ama demir süzgeçler var ya onlardan almıştım ceyizime (annemde vermiş olabilir hatırlamıyorum) onlardan kullanmıştım yada tencereye su koyup tel suzgecler varya delik yerleri tel olan onlardan da kullanılabilirsin
Kuzularinanasi Emsra celik alirsaniz paslanmaz.ucuz aliminyum seyler paslanir.kaliteli celik guvenilir yerden alin yillardir var bende hic pas olmadi.makineye fln gerek yok buharda pisirme icin
Emsra Gunesaryamom makine alan bile var. Çok kararsız kaldım makine mi aparat mi alsam diye Siz hiç masraf yapmadan çözmüşsunuz. Tebrik ederim. Kaç dakikada yapıyorsunuz? Ek gıdaya yeni gecicez. Neler almalıyım?
Gunesaryamom Emsra tahmini 7.8 dakika da halloluyor ben çok birşey almadım silikon tabak kaşık önlük su icin kulplu biberon bu kadar 😊🤗 e bebebkten aldım bazı markalar çok pahalı bana göre ona da gerek yok