melegininannesi38 Kızlar hangi mamayi önerirsiniz kilo aldıran kabızlık sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olan aptamil kullanıyorum sanki pek çok aldırmıyor
Deletedmom_100 melegininannesi38 aptamil bizde aşırı kabız yaptı.Bende gaz problemi yaşadığım için bebelactan ona geçmiştim ama keşke geçmeseydim gaz zaten her bebeğin problemiydi bebelac goldun güzel kilo aldırdığını düşünüyorum kabızlık yapmadı bizde hiç
Yenibirannecik melegininannesi38 sma comfort memnunum ablamda onu kullaniyor gayet guzel kilo aldi bebeği
Minetoks melegininannesi38 Evolvia kullanıyorum ben çok memnunum hiçbir problem yaşamadım ayrıca palm yağı gibi zararlı şeyler de içermiyor
Aysimaninannesii melegininannesi38 Aptamil hem kilo aldırmaz hemde çok gazlı bir mama hipp kullanmanı tavsiye ederim çok iyi hem kilo hem de gaz da yapmıyor sma confort da iyi ama ben hipp kullanıyorum
melegininannesi38 Deletedmom_100 ay evet canım.bu kabızlık problemi ortadan ne zaman kalkacak bilmiyorum bebelac gold denemedim sadece
Yasooo-1 Aptamil bize cok ıyı geldı 8 aylık olduk aptamılle devam. Başta bebelac hipp sma kullandık begenmedık hıc
melegininannesi38 Yasooo-1 valla her çocuğa farklı etki ediyor sanırım ilk zamanlar güzel kilo aldiriyordu şuan aldırmıyor fazla 12 günde 250 gram nasıl mesela 2 bucuk aylik
merveayse Golden goat kullandım bende kabız oldu bebegim sonra sma comfort a geçtim cok rahatız hem gaz hem kaka rahat yapıyor bebegim
Minetoks merveayse Ben meme mama şeklinde ilerliyorum sadece mamayla beslenmiyor 5 aylık bebeğim 8 kilo ama hemşiremiz Aptamil ve Evolvianın kilo aldırdığı söylemişti
melegininannesi38 Aysimaninannesii aslında hip kullanıyordum kusturuyo diye değiştirmiştim mamayi ya gayet kilo konusunda iyi bi mamaydi
Sevdaa34 melegininannesi38 Bebelac gold kullanıyorum onuda tavsiye ediyorum , gaz oluyo ama her mama gaz yapıyo zaten anne sütü alan bebeklerde gazlı oluyo o yüzden bebelac gold kullan ve kilo alımıda bence gayet iyi
melegininannesi38 Sevdaa34 valla bilmiyorum ki şuan elimde aptamil var bitirine kadar mecbur kullanacam açıldı çünkü bide ayrıca sma optipro var
Sevdaa34 melegininannesi38 Aptamil bende kullandım 9 gün kakasını yapamadı sonra dan değiştirdim ayrıca bebelac gold sindirimi en kolay mama emin ol canım