ayseciiik Bugün sabah sünnet olduk çok şükür korktuğum gibi geçmedi şuana kadar oğlum sünnet anında hiç aglamamis doktor kendisi aglatmis ıkınma olunca kanama olurmu diye suanlik sıkıntı yaşamadık geceye Allah kerim 😂😂
Bebegimuyumuyorr ayseciiik Maşallah🤍Ufak bir tavsiyem olacak bana da doktor demişti zeytinyağını kaynat ılıt her bez değişiminde pipisine ve bezine dök hem çabuk iyileştiriyor hem yapışmasını önlüyor benim oğlum da 4 aylık sünnet oldu
Nacikkk ayseciiik hayırlı uğurlu olsun ilk saatler çok sıkıntı madem ağlamamış gerisi kolay merak etmeyin sağlıkla büyüsün 💕
ayseciiik Bebegimuyumuyorr doktor verdiğim kremi bezine bocalama sur dedi zaten cisiyle kaynicak yara dedi
Opecert Bebegimuyumuyorr selamlar ne kadar oldu sünnet olalı? Benm oglumda 2 ay önce oldu 3.5 aylıktı şuan 5.5 aylık ancak pipinin altında şişlik geçmedi halan bir tuhaf duruyor sanki sizde de şişlik mevcut mu hala?
ayseciiik Nacikkk amin sağol kuzum valla geceden beri stresten yatmiyorum aslında tecrübeliyim ilk oğlumdan ama bu oğlum 1 hafta kuvezde felan kaldı kıyamıyorum çok nasıl olur zorlanirmiyiz diye çok teredutte kaldim
Nacikkk ayseciiik ayyy benim oğluşum da prematüre erken doğdu bende kıyamıyorum hiç bizim ki sünnette çok ağladı eve gelince ilk çişini yağınca yavrum öyle bir ağlaması vardı ki gözümün içine bakarak ağladı içim gitti çok pişman oldum ama bitti gitti çok şükür sağlıkla kalın 💕🫶
Bebegimuyumuyorr Opecert Oğlum 18 aylık şişlik hiç dikkat etmedim şuan da yok belki ilk zaman olmuştu doktorunuzla konuşun bence normal veya değil herhangi yorum yapamayacağım malesef
ayseciiik Nacikkk dün aynı şeyi bende yaşadım gece 1 bcuuga kadar gözüme baka baka ağladı bende ağladım elimden birşey gelmiyor diye bugün biraz daha iyi çok şükür rabbim acısın onlarada sifalarini versin inşallah