Seydaaa5 Kızlar 14 aylık kızım var günde 2 tane ceviz yer rendeleyip meyvesine katar veririm az önce bi yerde okudum fazlası zarar gibisinden yazı 1 yaşındaki bi çocuk haftada bi yarım yiyebilirmiş duydunuz mu böyle bişey
Yagmur_24 Seydaaa5 hiç duymadım kesinlikle karılmıyorum her şeyin fazlası zaten zarar 2 ceviz beyin gelişimi için çok gerekli ama mesela biz büyükler diyet yaparken 2 ceviz yeriz sebebi de yağ olarak dönüştürüyo ya vücut.. bu sağlıklı yağlara vücudun ihtiyacı var darısı bize inşallah benim bebeğim de yer🥰🌺
livanurvealpinannesi61 Seydaaa5 bende öyle bir şey duymadım benim kızım 14 aylıkken elinde 5 6 tane yerdi hiç bir sorun yaşamadım 1 yaşından beri yer 4 yaşında şuan
Yagmur_24 Seydaaa5 bence bunun uykuya etkisi yok sağlıklı yağ yediriyorsunuz bebeğinizin zihinsel gelişimi için beyne inanılmaz faydası var cevizin ama uyku bağlantısını çözemedim yanlış yönlendirmek istemem ama bana mantıklı gelmedi.
Seydaaa5 sezer2022 robottan mı geçiriyorsunuz bi tane ceviz robottan geçirince bi tatlı kaşığı kadar mı geliyor