Ayyyssseee Bebeğim bugün tam 6 aylık oldu ve hala ayakları üzerine basamıyor. İlk oğlum 40 günlükken bile dimdik dikilirdi, ikinci duramıyor hala. Sizde durumlar nasıl?
alonee Ayyyssseee benim oğlum 11 aylıkken emekledi düşünün. 13. Ayının sonunda yürüdü. Bu kadar acele etmeyin
Nltka Ayyyssseee siz niye ayakları üstüne bastırıyorsunuz ki ? Kemikleri batar derler . Doktorlar da önermez zaten . Çocuklarımın biri taaa 14 aylıkken yürüdü . Biri de 8 aylık şuan tutunup geziniyor . Kendileri kalktı hep 40 günlükken basıyor mu diye bakmadım hiç yatıp duran çocuk bassa nolur basmasa nolur 🤷🏻♀️
alonee Ayyyssseee gayet iyi anladım ve gayet açık yazdıklarınız. Demek istediğim her çocuğun gelişimi farklı örnek verdim anlayıp anlamamak size kalmış
Ayyyssseee Nltka amacım erken yürümesi değil bi acelem de yok kucağımıza hani alınca dik duruyor ya ondan bahsediyorum.
Nltka Ayyyssseee boynunu tutması gibi mi ? Çok küçük daha vücut hamur gibi duramaz . Yere örtü koyup karın üstü yatırma egzersizi omurgasının dikleşmesine neden olur onu deneyebilirsiniz vücut dikliği kazanması adına çok yardımcı oluyor