1alpercocuk Bebeğim kollarını geride tutuyor kucağıma aldığımda yapıyor bunu neden olabilir? Aklıma takılıyor doktorum diş çıkarmanın genel belirtisidir dedi ama bilemiyorum sizce önemli bir durum var mıdır? Benzer şeyler gören var mı bebeğinde
1alpercocuk Bmaidil12 sanki kanatları varmış gibi böyle heycanlanıyomuş gibi geriye doğru açıyo vücut önde
Kayraaaa 1alpercocuk benimki de kucakladığım an ellerini ağzına götürüyor korkuyor gibi ben geçici diye düşünüyorum sürekli değişik şeyler yapıyorlar çünkü
Bmaidil12 1alpercocuk alla alla ilk defa duyuyorum diş sebebinden öyle yaptıklarını benim kızım 5 aylıkken diş cıkardı ama öyle bişyle karsılasmadım kollarını geriye atmadı yanı hiç anlamadım
1alpercocuk Kayraaaa umarım öyledir ya doktora sordum nasıl bişeyse artık bana direk diş çıkarmanın genel belirtisidir dedi şaşırdım
Kayraaaa 1alpercocuk onunda etkisi olabilir dişler oturmaya başlıyor 4. Aydan sonra geçici bi durum endişelenmeyin yine de rahatlamak istersenz sağlık ocağına veya doktora götürün
1alpercocuk Bmaidil12 benim oğlumda yeni çıkardı yani dediğine göre yattığı zaman yüzüstü sırtüstü farketmez kan basıncı dişlerinin ağrımasına sebep olurmuş bebeklerde kucağa alındığında o şekilde kendini dik tutmaya çalışırmış ne kadar doğrudur bilemem