Elfelf475 Susamtanesimoms portakallı yapmanızı tavsiye ederim. İnternetten ben nefis yemek tarifleri sayfasından bakıyorum. Kime yapsam bayılarak yiyor.
Minel-inannesi Susamtanesimoms bebe icinse beyaz kafasini airfryda kizartiyorum. Yanında yogurt ban ban yapiyo.
Elfelf475 Birberenannesi mücver olarak ben de denedim. Kabaklı mücveri hiç cıkardı bilmiyorum ama kerevizle yapılmış olan mücver hayatta yediğim en güzel şey 😬
Birberenannesi Elfelf475 evet kereviz ben de hiç sevmem ama kızımın mücverinden yiyorum gayet güzel oluyor.
Sebusebu Susamtanesimoms portakallısı cok lezzetli oluyor zeytinyağlı yemek olarak. Onun dısında biz salatasını yaparız. Doğra sarımsaklı yogurt ceviz harika oluyor
Lolik Susamtanesimoms portakallı kerevize bayılırımmm Soğanı ince doğrar biraz kavururum Havucu ekler azıcık daha çeviririm Kök Kerevizi koyar azıcık yapraklarından da eklerim tuz şeker Ve sadece portakal suyuyla pişiririm ( biraz portakal kabuğuda rendelerim) Suyunu çekene kadar kısık ateşte mis😋 Altını kapatınca da zeytinyağı gezdiriyorum🥳
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Lolik portakal suyuyla pişiririm Mandalina olur mu ki 🤔😂portakalım yok :) 😂
Birberenannesi ALPARSLAN_bey aynı ya istediğin sebzeleri koyabilirsin. Ben kereviz, havuç, soğan, sarımsak rendeliyorum 1 yumurta kekik nane tuz ve tam buğday unu koyuyorum. Kızartıyorum çok güzel oluyor.
Minel-inannesi Mervetnl benim bebe alerjikli turden oldugu icin yasina yakin vermistim, simdi 13aylik haftada 2kez 3 elma dilim patates kalinliginda atiyorum fryin icine
Berilsmom13 NerimanUras valla nyt de tarif vardı ben patates havuç soğan ve sarımsakta ekliyorum haşlıyorum öyle yapıyorum
incitanem5 Susamtanesimoms Kereviz salatası yapıyorum ben sarımsaklı yoğurt mayonez koyuyorum, kerevizi rendele karıştır çok güzel oluyor 🥳 Yemeğini de portakallı yapmıştım ama bize biraz ağır gelmişti kerevizin tadı yemekte. Salatada o kadar belli olmuyor
NerimanUras Berilsmom13 sarımsak koydum bende 6. Ayı dolunca ama daha hiç soğan kullanmadım. 7 ayı bitirdik