aptall Mdnlna sürekli mi yapıyor bunu belki tiktir arada oluyorsa ya üşümekte yada bizde şey derler bize de oluyor çünkü böyle olduğu zaman arkasından azrail geçiyor derler isterseniz gene de doktora gösterin
Mdnlna aptall bugün ilk defa ve üst üste yaptı ve hala arada yapiyo kız korkutma beni 😁 evet yinede gösteririm
Tombikdonerartikcokpahali Hahaha 😅 çok komik değil mi sizce de bana çok tatlı geldi. Bence korktuğgu xaman mi yapıyor veya çiş zamanı
Mdnlna Tombikdonerartikcokpahali evet çok tatlı yapyo hareketi ama korkutmuyoda değil ilk yapınca umursamadim sonra tekrarlayıncq noluyo lan dedim🤣
traineemom Lütfen doktora göstermeyi ihmal etmeyin. Burada ki annelerin aksine bana pek masummuş gibi gelmedi. Basit bir tik bile olsa tedavi olması gerekiyor ihmal etmeyin.
nurze01 Mdnlna yani dediğim gibi yakın zamanda düştüyse bilemeyeceğim. Ama normal gibi şuan yeni şeyler keşif ediyorlar benim ki daha küçük 7 aylık ama oda sürekli sağ ayağını saat yönünde döndürür. Bazen ikinisi birden döndürür. Her gün tuhaf hareketler yani bazen gülmekten ölüyoeum 😂😂gün içinde olumsuz bir şey olmadıkça fazla inceleyip takılmayın derim 💖💖
Mdnlna nurze01 sık düşüyor durmuyo hiç yerinde , isnhAllah öyledir yeni şeyler keşfettiği içindir, haha çok tatlılar bise keşfedince, ama yinede işte insan korkuyo ya ona bise olcak diye
Mdnlna Betulsark insallah normaldir yaa valla ha yeni şeyler yapıyorlar anlayamiyom her seferinde gözünün içine bakiyom bise mi oldu diye 😁
aptall Mdnlna ya öyle titreme bana da oluyor korkulacak bişey değil bence ama walla batıl inançmı bilmiyorum 😂ama bize öyle olsa öyle diyoruz azrail arkamızdan geçti diye gerçi Hızır da geçti derler
Novamom_ Mdnlna bizimki de çok yapıyor kafa sallama işini 😊 hele dün gece uyuturken daha çok yaptı bende bi an korktum
Mdnlna aptall o zaman baya sık geçti çünkü bugün ilk defa çok yaptı bu hareketi tabi bnm de başıma gelio bazen de ilk yapınca umursamadim sona sık yapınca korktum valla
elf1 Mdnlna yaa çok tatlı😂😂maşallah bencede kendini keşfediyo olabilir mimiklerini falan bi tuhaflık gelmedi banada🤗
-_-hUysUzvetatlikadin Mdnlna nolur bıkmaz göster canım bence. Ama bu hareketi bazen çil yaparken yapabiliyor bebekler benim oğlum bi ara kafasını saçma saçma sallıyordu korktum doktora sordum bedenini keşfediyormuş falan bir sürü şey söyledi şu zamana kadar devam ederse getir demişti bu tarz şeylerde zaman önemliymiş sık sık yapıyor mu veya uzun süre yapıyor mu aylarca devam ediyor mu bunlar harekete göre değişiyormuş
Mdnlna -_-hUysUzvetatlikadin evet goztercem takip etcem hareklerini ztn yarın gitcem Bi gozteriyim bakalım