sahim Sadece emen bebekleriniz günde kaç defa emiyor? Benim bebe 4 aylık oldu neredeyse, memeye kaç defa geldiğini sayamıyorum bile bitişik yaşıyoruz 🥲
ikiprensannesi53_ sahim ayın 13 ünde bizde 4 aylık olcaz çok sık emiyor 😆😆😆 doyuyor eminim ama memeyi bırakmıyor memeci yavrum bu erkekler bebeklikten memeci oluyor 😆😆😆😆😆
fyz81 sahim 1 aylık bızde oyleyız sureklı agkıyor aglamasın dıye verıyorm karnını doyurmak ıcın vermeye fırsat kalmıyor o ara doyuyor zaten
bananeabiya sahim benimki 7.5 aylık olacak ek gıdasını da güzel yediği halde günde 6-7 kere belki daha fazla emiyor. 🤣 benimki memeci bi oğlan meme görünce dayanamıyor
sahim bananeabiya ooo iyi o zaman günde 6 7 defa meme alınca doyar diyor doktorlar ya çok veriyorum diye kendimi kötü hissediyordum 🤣
Cekiyorum_Gulumse sahim bizde 3 ay 10 gunluguz sürekli emiyor sayamadım 😂 kilo alımı iyi cisli bez sayisida iyi ama hep memede😄
bananeabiya sahim yok kız anne sütü sonuçta istediği kadar ver şifa şifa 🤣 hem boşver emzirirken zayıflarsın müthiş kalori yaktırıyor ben asla bi daha giremem dediğim kıyafetlerime girebiliyorum 🥹