Mrvsmt2502 Canannesi21 mantarda kırmızılık her gün daha da dışa doğru yayılıyor hani anlattığımız sivilce gibi olanlar bi gün sonra biraz daha dışarı gidiyor pişik kremleri etki etmiyor
Bibebek_ Canannesi21 benim öyle oldu iki gün kendisi geçsin diye bekledim geçmedi öyle olunca fito ve hipokort kremi karıştırıp sürdüm 1 gecede söndü 2. Gün komple geçti
Mrvsmt2502 Canannesi21 doktora göstermen daha iyi olur canım mantarında çeşitleri var biri krem söylesede belki zararı olur bilemeyiz
senuray Mrvsmt2502 mantarın tedavisi bellidir. Kaldı ki ben doktorum zaten bilmeden kimse bişey yazmaz Burda hanımefendi
Bibebek_ senuray benim de öyle olmuştu çocuğum. mesleğinizi belirttiğiniz için soruyorum ben onlar yerine fito ve hipokort kremi karıştırarak uyguladım o da etki etti aynısını post sahibi hanımefendiye önerdim de yanlış mı yaptım ki
Mrvsmt2502 senuray bebeğim 2 kere mantar oldu ikisinde de farklı krem verdildi hanımefendi o yüzden öyle yazdım burda direkt meselklerin ne olduğunu bilmiyoruz birilerinin önerisiyle değilde ilgili doktorun önerisiyle alması daha iyi olur diye…
senuray Bibebek_ steroid içerdikleri için 2 si de maksimum 5 gün kullanılabilir .. Hipokort ve travazol olur ikisi de ) . yangıyı ve kızarıklığı alır fito da iyileştirir.