Tinymom55 Kızlar ben doğum yaptığımdan beri adetim hep 25 günde bir oluyor ama hiç aksama olmaz hep tam zamanında olurum ama bu ay geciktim acaba Hamile miyim ki test yapsam çıkar mı acaba hızlı testten alsam kan vermek istemiyorum hemen
Alpyigit3434 tatlibiranneo adet gecmeden 2 gün öncesinde test yaptım negatif çıktı doğrumudur sizce 3 gün önce şüpheli ilişkim oldu spiral de var ama belim ağrıyor kaymıssa diye korktum test yaptırm
Tinymom55 cerooo ben ilk hamileliğin de on gün beklemiştim yerleşme kanaması oldu o zaman yapmıştım 😅
PrensAnnesi1625 Ay kızlar birşey diyin yaaa banada ben enson geçen ayın 1inde oldum ve daha olmadım 4hafta olcak nerdeyse olmadım nirmalde 20gunun üstünde olurdum ama smdi 30gun olcak olmadm test yaptım 3gun önce çıkmadı napcagimi sasrdm mazeret gibi ağrım oluyor
Tinymom55 Kızlar bugun çok az bir lekelenme oldu ama çok azdı ve ağrılıydı aynı adet ağrısı gibi ilk defa başıma böyle bir şey geliyor sizce hamilemiyim yaaa yarında eğer kanamam olmazsa hemen test yapıcam