Mikoiledikonunannesi Karpuzlufistiksarma etli patatesli sulu yemek nohutlu pilav ayran salata diye düşünüyorum nohutlar başlanıyor☺️
durukusunannesi_ Karpuzlufistiksarma eşim yok kızımla bana pırasa yapmayı düşünüyorum yanına ayran yeter bize kızım zaten yemez sinirle ben hepsini yerim 😂
Karpuzlufistiksarma Lolik incitanem5 İkiside harika menü tavuk yok evde ya olsa bende yapardım Karışık pide mi 😍 bizde gelebilir miyiz 😀
Karpuzlufistiksarma Mikoiledikonunannesi bende etli havuçlu patatesli sulu yemek yaptım bulgur pilav salata 🥗:) bakalım eşim kola alırsa kola almazsa ayran yaparım 😀
Kocamdaaakocammm Karpuzlufistiksarma Dünden mercimek çorbası ve ıspanak kavurması war ama azlar yanına ek ne yapabilirim diye düşünüyorum 🤔🙄
Karpuzlufistiksarma berkinannesi_ ooo afiyet olsun… geneli tavuklu yemek bende yarın alayım da yapayım canım istedi:)
Mtzzeynep Karpuzlufistiksarma parça kalan yemeklerim var Mısır çorbası Bulgur pilavı Didiklenmiş tavuk but Kuru patlıcan ve biber dolması onları bitirmek için bugün. Yarına etli taze fasülye pilav yapacağım inşallah
Mtzzeynep BurcuKucuk afiyet olsun ben bugün için düşünmüştüm de dedim onlar kalacak ziyan olacak çöpe gitmesin yazık
Abdisumeyye Karpuzlufistiksarma kızımı uyuttum kara kara düşünüyorum acaba ne yapsam diye Hiçbir fikrim yok yemek icin🤦♀️😀
BurcuKucuk Mtzzeynep size de afiyet olsun Rabbim sofranıza bereket versin inşallah 🤲🏻 hazır yemek en güzeli🤣