Adeninannesi1906 Kızlar bebegine kan ilacı kullanan var mı saglık ocagı verdi ama çogu yerden dişlerini döküyor diye duymuştum siz nasıl yaptını
bucocukac_ Adeninannesi1906 dişleri dökmez ama renginin değişmesine sebep olur sidefer marka hem kabız yapmaz hem de hızlı emilir ve kan değerleri daha hızlı normale döner
Mervetnl Adeninannesi1906 ocean kullanıyorum bende ama aslında kullanamıyorum doktora sordum çok önemli değil dedi aşırı gaz yaptı çnk. 9. Ay kontrolünde gidince değiştiricem damlayı. Pekmez tüketiyor her gün oda destekler diye düşünüyorum
Elifdemir1907 Sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum ocean kullanıyorum ama bazıları oceanin da içeriği temiz değil diyor halbuki doktorumuz içeriği temiz diye bu markayı önermişti 🤷
BarlasinAnnesi-91 Biz dün doktorumuzun tavsiyesi ile SideFER damlaya başladık bende bunu kullanan var mı diye sormak için foruma yazacaktım.
perizuzu Ben ilk başta sağlık ocağının verdiğini kullandım içeriği temiz olmadığı için bestirona geçtim
mercan4 Merhaba benimde hemşirenin önerisiyle iki bebeğimdede bestiron kullandım kabızlık gibi sorun da yapmıyo