nino33 Edoskoo 3 aylik olacağız 5 gün sonra ama gerçekten atak haftasimi bisey mi oldu bebeğime anlam veremiyorum asla ağlayan bebek degildi meme emmiyor sürekli ağlıyor uyumuyor huzursuz sabah i zor ettik
Yeniannesra Edoskoo çok anlamsız yerr sebepsiz ağlamalar uykuya zor geçme uyuyunca yarım saate en geç uyanma sürekli kucakta olma isteği koyduğum yerde durmuyor ağlıyor sürekli kucak istiyor
Edoskoo Guzel-bebegim büyüme haftası olduğu için aşırı huysuzluk iştahsızlık durumu var bizde çok zor geçiyor 😵💫
Hiilyuss Edoskoo meme reddini 2. Ayda basladık biz 5. Aya giriyoruz bitti şükür. Çok uzun sürdü bizim ama atakla ilgisizdi sanırım
Edoskoo Hiilyuss hem meme hem mama şeklinde gidiyoruz mamayı daha çok reddetmeye başladı acaba tadını mi begenmez oldu diye düşünup kutu biter bitmez başka mama alıcam
Edoskoo Yeniannesra evet sürekli kucak istiyor sabahlari neşeli uyanan çocuk gitti sürekli ağlayan yere koyar koymaz aklı giden bı bebek geldi. Uykuya direniyor uyamadigi zaman kucakta bile durmuyor
pilavustutavuk Gözümde canlanır koskaca mazi Ayy ne bakardım netten atak haftalarına Şimdiki aklım olsa bakmazdim.🤐🤐
nino33 Edoskoo kac aylik sizin acaba kaç gün sürüyor bu atak hastası gücüm kalmadı ne uyku ne dinlenme n3 duş kaç gündür perişan olduk