Mlkkrm Kızlar selam 👋🏻 Daha once 60 günde -11 kg verdım aralıklı oruc yapıyorum saat 13 -18 arası beslenıyorum 2 ogun 3 lt su neyse tekrar beşlıyorım Güncel kilom : 67.600 Hedefım : 56 kilo ☺️ Bu uzun yolda benle gelecek olan varmı ?
melosta Mlkkrm aralıklı orucu hiç denemedim normal diyet yapmıştım. Ne tarz beslenmeler yapıyorsunuz? Belli sınırlar var mı
OnderArasinAnnesi ALPARSLAN_bey tam o aylarda diyete başladım bebeğimin de alerjisi var diyetisyen eşliğinde zayiflamalisin canım sütüne etki etmesin
Mlkkrm melosta Canım aralıklı orucun amacı 6 saat yıyıp 16 saat sadece sıvı tuketmek Yani ben saat 1 de haşlama yumurta yogurt salatalık domates peynır yeşilik zeytın yıyorum Arada yeşil cay meyve yada cerez Akşamda ne yemek varsa ekmeksız ve tatlı yok akşam 6dqn sonra yemek yok kahve su cay şekersız serbest
Mlkkrm Acemimother Hayır ben tam 2 aydır yapıyorum ve burda bırlıkte gıtıgın bir arkadasımvardır hergun konusuyoruz artık yenılerıde olsun dedım ☺️
4521 @“Mlkkrm”#p28301037Bende varım 5 ay oldu doğım yapalı zaten hep kilolu biriyim zarzor 70 kilo olmuştum ki hamile kaldım verdiğim tüm kiloları aldım ve şuan felaket oldum bende başlayıp başlayıp bıraktım artık devam etmek istiyorum
Mlkkrm 4521 Kesinlikle et cok az kalmıs zaten canım her gun resım eklıyecem yedıklerımı yaptıkalrımı haftalık guncel kilolarımızı
zeyzey_ Mlkkrm benimde kilo vermeye ihtiyacım var doğumdan sonra gitmedi fazlasiyla geldi 🤭61 kiloyum 52 olmam lazim hamilelikten onceki kiloma dönmem lazım ne güzel olur