eylulyagizmoms_ Kızlar oğlum 6. Ayından beri geri geri emekliyor hiç öne gitme çabası yok 😅 şu an tam 7 aylık oldu hala aynı şekilde bu böyle mi devam eder yoksa öne de gitmeye başlar mı? Bazıları geri emekleyip hemen kalkıyormuş bu doğru mu acaba
Zlm eylulyagizmoms_ benim kardeşim öyleydi geri geri emekleyip sonra yürümeye geçmişti. Ama geri geri emekli olmak çocuklarda denge sorununa sebep oluyormuş ileride kardeşimin öyledir. Sanırım derinlik algısı ile ilgili mi bir şeyle ilgili bir problemden dolayı oluyormuş yani geri gelen ekleyip yürümeye geçse bile yürümeye geçtikten sonra işte köpek taklidi kedi taklidi şeklinde ileriye bekleterek dengesini geliştirmelisiniz
Mrvsmt2502 eylulyagizmoms_ geri geri gidip hızlanıp kalkacak derler bizde kızımda geri başladı ama daha kendini ileri atmayı bilemediği için oluyor. 6 7 aylııkden geri geri gidiyordu sonra ileri emekledi 1 yaşında yürüdü. Denge kaybı yazılmış öyle bir şeyde olmadı uçuyor şimdi koşarken
zeyzey_ eylulyagizmoms_ benim oğlumda önce geri geri gitti sonrasında birden normal emeklemeye geçti bence telaslanmayin emeklemek için uğraş veriyor bence😊
eylulyagizmoms_ Zlm ya inşallah öyle bir sey olmaz bende bazı çocuklar öyle olur geri geri emekleyip direk kalkar diye duymuştum. Bir doktorumuza sorayım o zaman
eylulyagizmoms_ Mrvsmt2502 denge kaybı yazılınca bende korktum inşallah öyle bir sorun olmaz. Kaynana mın çocukları hep geri geri emeklemiş yürümüş bir sorun olmamış. Bir doktora sorayım yine de
Zlm eylulyagizmoms_ evet öyle yapıp direkt yürüyorlar ama yani oyun grubundaki öğretmeni açıklamıştı bir şeylerden dolayı dengelerinde problem olur diye ama tam olarak hatırlamıyorum şeyini çok büyük bir sorun değil canım yürümeye başladıktan sonra hayvancılık falan oynayıp öne doğru emekletirsiniz düzelirmiş. Kızımı sınıfında bir arkadaşı vardı geri geri emeklemiş ve yürümüş öğretmeni öne doğru emekleme oyunları oynayın faydası olur demisti
ikiprensannesi53_ eylulyagizmoms_ ilk başlar öyle yapar bebekler zaten önüne sevdiği nesneyi koyun bu onu yavaş yavaş öne doğru emeklemeye alistirir
eylulyagizmoms_ ikiprensannesi53_ kendini ileri atıyor ama yapamıyor henüz. Galiba geri daha kolayına geliyor 😅
Srpvrl eylulyagizmoms_ benımkı 11 aylık geri gidiyor ama öne gitmiyor hala direkt yürüyecek kalmaya çalişiyor emeklemeye niyeti yok
kizlarimbenimherseyim Benim kız 10 aylik oluyor yuvarlanır hep emekleme yok gitmediği yer yok yuvarlanır gider