Eailesi4 16 aylık bebekleriniz le hangi etkinlikleri yapıyorsunuz neler yapabiliyor ne kadar sürede öğrendi TV izletiyor musunuz
Zeynepsametaras Eailesi4 Bizde 16 aylığız her yeri karıştırıyor özellikle mutfakta dolabı acıyor legenleri kovaları alıp salona götürüyor 😂 etkinlik olarak lego oynuyorz araba sürüyoruz renkli kitaplara bakıyorz ☺️
Meczupanne Eailesi4 benim kızımda 16 aylık, kitap okuyoruz, legolarla oynuyoruz. Kitaplarda hayvanları ve nesneleri öğreniyor dışarı çıktığında kuş, hav hav pisi pisi diye sesleniyor . Enerjisini atması için ailecek dans ediyoruz bazen 💃💃
Zlm Eailesi4 artık büyüyor bence sınırlandırmayın mesela kalemlerin boyama yapsın legoları verin hamurlar verin eline. Renkleri sayıları öğretin yani ders gibi değil de oyunların içine koy mesela kırmızı arabayı ver ya da ne bileyim işte şu kırmızı kalemle gel şurayı boyayalım falan gibi evet yapamayabilir belki ama en azından erken başlarsanız kas gelişimi iyi olur ve çocuklar inanın o kadar şey öğreniyorlar ki mesela ben kızımı 1 yaşından beri renkleri sağlı sollu falan söylüyordum 15 aylıkken hepsini biliyordu ne ara öğrendi hatırlamıyorum ama yani 15 aylık olduğunda hepsini biliyordu yüzden verin ne verebiliyorsanız verin becerir beceremez kaslarım geliştirir en azından çocuğunuzu tanırsınız ilgi alanlarını öğrenir ne yapabiliyorsanız yapın
ruveydaensar Zlm her şeyi ağzına atıp yiyor benimki kalem hamur falan vermiyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Haklı olduğunuz şey kesinlikle öğrenmelerinin sınırı olmadığı
Zlm ruveydaensar evde hamur yapabilirsiniz nişasta ile yapiliyo en azından zararı olmaz. Hemde el kasları güçlenir