Aliekremim Kızlar 6ay 25 günlüğüz kucagımda sallayarak yyutuyorum uykuya dalarken gozu kapalı ama böyle bi eliyle bana vuruyor suratıma vuruyo bacagına vuruyor 🙄 yasayan, sebebini bılen varmı normal mi?
Nlngucluel Aliekremim yanımda uyuyo bebeğim benimde yüzümü sıkıyo seviyor bazen vuruyor gececi birşey bence dokunuyo
TosbikAyaz35 Aliekremim aynen benimkide öyle şuan 6 ay 27 günlük uyucağı zaman elime hep vuruyo neden bende merak ediyorum
cilekliturtam Aliekremim Keşfetme zamanları belki ondan bide yanında çak yaptınız mı yada alkış? Benim kızımda öyle mama sandalyesine bile oturunca yapıyo elimi uzatıyorum çak diyorum direk vuruyo alkış diyorum ellerini vuruyor sonra iki eliyle vuruyor yani öyşe bişeyde olabilir diye düşündüm bi sorun yoktur canım taklit çok yaparlar bu dönemde🤗
Canderinsumeltem Aliekremim canım bebeğim 8 aylık emerek uyuyo kucagımdayken tek eliyle yüzüme vuruyo dudagımı falan sıkıyo diger eliylede kolumu sıkıyo valla alıştım ben dayak yemeye 😂
Aliekremim cilekliturtam evet olabilir dediğiniz gibi seyleri öğretmeye calısıyorum daha yapamıyorda eli cok agır 😂😂 bude uyurken inliyor bı yeri agrıyor sandım zor daldı uykuya yatırdık suan sıkıntı yok🤗
TosbikAyaz35 Aliekremim evet acıtıyolar bayaa😀😀bayanın dediği gibi çak çak yapmayı öğrendikten sonra vurmaya basladı
Aliekremim Canderinsumeltem hah aynen dediğiniz gibi 😂 ama bugun baya sert vurdu ya bı yerı agrıyor sandık ne bıleyım🙈🙈
Canderinsumeltem Aliekremim gerçekten haklısınız bazen çok sert vuruyolar bende biyeri agrıyo acıdan bana vuruyo sanıyorum korkuyorum 🤷♀️ Ama sanırım bişeyleri keşfediyorlar aman biyerleri acımasında vursunlar napalım 😂
Mete_moms Aliekremim Benim oğlumda uyurken yanındaymıyım diye elini ayağını vuruyor sürekli bana değiyorsa tamam bi daha yapmıyo ama değene kadar vurup duruyor 😂😂😂😂 kontrol ediyo heralde kendince yalnızmıyım diye
saziye_14ocak Aliekremim benim bebeğim 10 aylık göğüslerime vuruyo ayağıyla iyiyi eğilince yüzüme vuruyo normal herhalde inşallah öyledir 😕😕