MahsuruYok en etkili çözüm dışkı gördüğünüz veya geldiğini düşündüğünüz yerlere piza kartonu buyuklugunde kartonlara fare yapiskanı sıkıp ortasına da biraz kuru yemiş koymak sadece yapışkan olursa biraz zor yakalarsınız ortasına kuru yemiş ekmek filan koyun ki gelsinler yapissinlar ben bodrum katta yaşıyorum bizim mutfağın altındaki pimaşı kemirmisti fare dirsek kısmını ne yaptıysam cözüm bulamadım bide en son geldi yavrulamis yavruları evin içine dağıldı evde yer yere dediğim gibi yapıp koydum hiçbir yerde yakalanmadilar en son çıktıkları yere koydum orda yalakalandi iki yavru sonra hemen pimaşı yaptırdık dirsekli değil düz olandan yaptırdık şimdi yiyemiyor içerde köşe olmadığı için ama fark ediyorum bazen o borudan tıkır tıkır ses geliyor ordan geçiyor 😐 bütün evi ayağa kaldırıp her yeri manyak gibi camasır sularıyla temizlemiştim hemde ellerimle viladayla da degil halıları yıkamaya göndermiştim koltuklara filan asla çıkmadılar ama onları bile silmiştim kapı üstlerine kadar silmiştim o kadar huy kapmistim ki 1 buçuk hafta boyunca evde ne var ne yok herşeyi ayağa kaldırıp temizledim tiksindim çünkü evden tiksindim resmen ama o zamandan sonra şükür bidaha olmadı 🤕 Allah kimsenin başına vermesin