EypMom Bulgur süt arttırıyormuş bebeğim çok gazlı gaz yapmaması için nasıl pişirmeliyim bulguru ve başka önerdiğiniz bişey varmı lactamil bestlak hariç
Nononame EypMom instagram kullanıyorsanız osman gönülal’ın son videolarına bakın 😊 annenin yediği şeylerin bebeğe gaz yapmasının imkansızlığını herkesin anlayacağı şekilde açıklamış. İstediğiniz gibi yiyip için diyor özetle.
Biribiri EypMom solgar b12 süt yapiyo uykunu düzenli al bol su iç stres yapma bol bol emziren düzenli beslen
Prensesim-0109 EypMom kimyon dökün yediklerinize bide nurse harveysin gaz damlası bize faydalı olmuştu.. süt için bol yeşillik su soğan çok etkili.. bide bana doktorum galactigo diye bi damla vermişti bitkisel damla sütü arttırıyor
rbgl25 Dut kurusu canım hurma rezene bunları muhakkak dene bulguruda soğanlı yap içine kimyon kat bolca artar inşeAllah
esrainci Soğanı ince ince kıyıp sudan bekletin acısı gitsin tuzlayıp yaglayın zevkinize göre tuz veya yağ katın ben öyle yiyorm. İnanılmaz süt yapıyor farkı bikac güne göreceksiniz
Biribiri Nononame ben 70 gün aç gezdim 22 kilo verdim psikolojim kötüydü bebeğime gaz olmasın diye hiç bisey yiyemiyorum sonra bunu öğrendim okdar uzuldumki neler yedim içtim benle bi alakası yokmuş
Nononame Biribiri ben de gazların en yoğun olduğu dönem bilmiyordum, dikkat ettim hep. Bileydim yer içerdim :)
Efnnan-66 Uzum dut vr kayısı kurusu ile hoşaf yaptım seker yerine de pekmezle tatlandırdım sütüm çoğaldı benimde sütüm gecen haftakarda neredeyse yoktu kesilmişti hoşafı icince sütüm çoğaldı