aselinannesiiiiiiii Kızlar dostinex diye bir ilaç varmış eczanede Bi komşum söyledi süt üretimini kesiyormuş. 22 aylık Kızıma 2 haftadır memeyi bıraktırmak için uğraşıyorum Memeden kesmem lazım artık çalışmam lazım çünkü bu süreçte eşimin babaannesi bakacak kızıma. Böyle bir ilaç varmış kullanan oldu mu acaba ya da duyan oldu mu işe yarar mı bilmiyorum ama denemek istiyorum
Brcdeniz29012021 aselinannesiiiiiiii ben hamilelik öncesinde hormon testi yaptırmıştım o zaman prolaktin değerim yüksek diye doktorum bunu kullanıp tekrar test vermemi istemişti. Değerlerim düşmüştü, süte etkisi var mıdır bilemeyeceğim. İnşallah daha çok bilgisi olan fikir verir.
Elifkzlcn aselinannesiiiiiiii Pazartesi günü yarım tablet perşembe yarım tablet şeklinde söylemişti doktor daha doğrusu ya haftada bir tek doz yada haftads 2 gün yarım yarım demişti
Prensesim-0109 aselinannesiiiiiiii çocugunuz emmeyince zaten sütünüz azalıp kesilecektir sakın acele edip ağır ilaç kullanmayın bence saglıgınız etkilenir.. siz normal şekilde sütünüzü vermeyin zatem vücudunuzda belli zaman sonra bi 7-10 işinde azalıp kesilir
Karpuzlufistiksarma Bende bekarken kullanmiştım 8 adet içinde vardı yarım kırıp pazartesi ve perşembe kullanmiştım. Prolaxtin sebebi ile kullandım kadın doğum doktorum vermişti. Ama süt kesmede faydası varmi bilmiyorum../
Humalevnt56 Bende kullandım bekarken ama ilacin yan etkisi oluyordu malisülasyon falan görüyordum bıraktım hemen
Acemimother Bende hamilelik öncesinde prolaktin hormonum yüksek çıktığı için kadın doğum doktorum vermişti çok ağır bir ilaç ve reçetesiz alamazsınız hormon tedavisi için kullanılıyor bu amaçla doktor ilacı vermeyebilir
Acemimother İlacın yan etkileri de çok ben kahvaltı sofrasında bayılmıştım , baş dönmesi , mide bulantısı yapıyor.
aselinannesiiiiiiii Prensesim-0109 emmeme gibi bir durum söz konusu değil işte meme vermediğim zaman sürekli yemek yemekk istiyor kilosu biraz fazla obez olacak diye korkuyorum. Emdikçe de süt çoğalıyor işte nasıl keseceğim bilmiyorum
CatBoy aselinannesiiiiiiii Kullanabilirsiniz. Dostinex 2 tablet olanını alın. Sabah akşam yarım yarım kullanın. Ben prolaktin yüksekliğim için kullanıyorum gece alıyorum yan etki yaşamıyorum.