Sevgili anneler merhaba, bir gün böyle bir pire için gelip böyle buradan yardım isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. Hanımlar şöyle ki, eşimin annesinin koyunları var, evliliğimizin başında yoktu tabii sonradan oldular.. Neyse konumuza gelelim, kaynanam biraz pis bi kadın, yani bunu hakaret anlamında söylemiyorum gerçekten temizlik hiç yapmaz, evlerinde olan bu nefret olası pireler herhalde zamanla daha da fazlalaştı ki benim için çekilmez bi raddeye gelmiş oldu. İnanılmaz bi pire sorunuyla karşı karşıyayım, eşim sütçülük yapıyor her gün annesine uğramak zorunda, dolayısıyla eşimin üzerinde bizim de evimize geliyor bu pireler, ben gördükçe yakaladıkça süpürüyorum hep tabii, ama önü kesilmiyor, ben artık kafayı yemek üzereyim.. kızlar ciddi manada psikolojim bozuldu, bi yerim de kaşıntı olur olmaz soyunuyorum acaba pire mi diye, yani gece de öyle uyuyamıyorum sürekli her bi harekette… Allah’tan ki bebeğimi ısırmıyor, evde bir tek beni yiyor, belki ben olmasam bebeğimi de yer… napabilirim anneler ben, yemin ederim sabahın 7 sinde bi pire gördüm yatakta yanıbaşımda hemen yakaladım, ama eşim öldürmeye kalkarken kaçırdık… şu saat oldu inanın stresten kafayı yemek üzereyim, çok uzun oldu hakkınızı helal edin nolur..