Bsrakse61 Kızlar 67 günlük kızım gazlı bazen uykuda çok ıkınıyor ıkınırken midesi bulanıyor ve ksucak gibi oluyor gazdan mı midesi bulanıyor çok sık olmamakla beraber kusuyor ama basende burnundan kusuyor yatağı yüksek yatırıyorum ama bilemiyorum ..
gunesmom2 Benim bebeğimde aynı şekilde ıkınırken azda olsa kusuyor burnundan kusma yok ama gece ıkınmaları kusma bizde aynı durumdayız bebeğim 57 günlük
Nikita Bsrakse61 evet, gazdan ıkınır reflü olur. Ağzına gelir onu bile bırakmaz yutar. Allah’ım ben ne çok çekmiştim. Kussa da rahatlasak derdim. Kusmazdı çocuk. Gaz her şeyi yaptırır. Çocuk duvara tırmanır. Gün içinde bol bol gaz masajı yapın
Bsrakse61 Birde şey olmaya başladı midesi ağzına geliyor ve biraz öksürüyor anlayamadım rahatsız değil burnu akmıyor hırıltısı yok az önce uyurken bi anda öksürmeye başladı boğazı kurumuş gibi sebebi gaz mı reflümü anlayamıyorum 😩
sema_068 Bsrakse61 bizde öyleyiz. Gaz çok sıkıştırınca midesindeki ağzına geliyor. Reflüyü tetikliyor maalesef gaz. Çok gazı olduğu günlerde bizim reflü de coşuyor. Bazı bebekler kusuyor bazısının da böyle mide içeriği ve asidi ağzına gelip çıkarmıyor. Öyle olunca da öksürük oluyor. Bizimkinin bazen sesi de kısılıyor. Emzikle uyutbiliyorsan dha rahat ediyolar. Dene istersen
Bsrakse61 Ay içime su serptin aşırı gazlı bir kaç gündür midesi ağzına geldikçe öksürüyor emzik tutuyor onla uyutuyorum muhtemelen reflüden midesi ağzına geliyor 😩 Neyse bişey olmasında benciller sağlıklı olsun 🌺 sema_068