Mlkko Dygny23 bebeğiniz erkek sanırım. Eğer öyleyse bezi bağlarken pipisinin aşağıda olmasına dikkat edin öyle bağlayın beli de çok bol kalmasın 1 parmak girecek şekilde bolluk olsa yeterli yoksa ne kullanırsanız kullanın sızdırır
Aryammomy Dygny23 kızım 14 aylık ve doğduğundan beri kullanıyorum en başta bütün bezlerden aldı eşim deneyip hangisi uygun bulalım diye ve bu bezin üzerine tanımam daha bir kere sızdırdığını görmedim
livanurvealpinannesi61 Aryammomy İsrail ürünü ki bende prima kullandım prima premium care aşırı sızdırıyor hiç beğenmedim evy baby prima dan çok daha iyi ve kaliteli.
Aryammomy livanurvealpinannesi61 siz bilirsiniz İsrail ürünü olmasıyla ilgili yapabileceğim bir şey yok maalesef sizin tercihiniz
livanurvealpinannesi61 Aryammomy oda sizin tercihiniz ben kullanmam siz kullanın tabi ki içeriği en çok kimyasal olan bez ayrıca.iyi akşamlar.
Bet2506 İsrail ürünü falan değil,Amerika menşei. Doğru bilgi verin lütfen Ek olarak premium care dan çok memnunum aktif bebek hakkında bilgim yok ama fiyat olarak daha uygun. Farkı ne acaba
Edaltundag Bet2506 ben de ilk 5 ay premium care kullandım ama aşırı pahalandığı için aktif bebeğe geçtim gayet de memnunum tek farkı premium care ekstra yumuşak aktif bebek normal yumuşaklıkta memnun kaldım erkek bebeğim sızdırma falan da yaşamadım.
Bet2506 Edaltundag Teşekkür ederim cevap için🙏🏻 evet malesef gün geçtikçe zamlanıyor. Ben de deneyeceğim 🙏🏻