mommy_0920 Arkadaşlar yapanlar varmı aranızda nasıl hissediyorsunuz açlık dereceniz ne oluyor ya da ne bileyim sadece su mu yoksa işte domates çorbası mercimek çorbası falan tüketiliyormu bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden sabah mesajlara dönmüş olurum ❤️🔥
Hariybo mommy_0920 böyle diyetler çok sağlıksız lütfen yapmayın karbonhidrati şekeri çıkarın porsiyonları izi küçültün uzun vadede etkili kilo verirsiniz bu yapacağınız Su diyeti bedeninize eziyet
aysegulhumaa mommy_0920 kesinlikle tavsiye etmiyorum çevremde yapan oldu balık kilo verdiriyor ama sonra hızla alınıyor halleri kalmıyordu bi bardak su içecek takatlari olmuyordu eğer maddi imkanın varsa diyetisyen gitmen en iyisi benim annem de kilo vermezdi diyetisyen kan değerlerine bakarak diyet yaptırdı hem aç kalmadı hemde kalıcı 10 kilo vermişti Online diyetisyenler de var onlara da bakabilirsin
Alparslan2206 mommy_0920 Evet sağlıksız olur Benim 4-5 kilo vardı takılı kaldı gitmiyodu diyetisyenle sağlıklı verdim ve sürekli de yemek yedim yani aç kalmadım 1 ay sonunda 4,5 kilo verdim üstelik verilcej kilo olmamasına rağmen 63 ten 58,5 a düştüm
mommy_0920 aysegulhumaa baya kilo verdirdilten sonra dikkat etmek gerekiyor ama tutupta yani sabah kahvaltı öğlen çikolata vs akşam yemeği de bir tabak yemek 20 kaşık pilav yedilerse tabi ki alınır ama diyet menüsünde bile avcunuz kadar diyor 4 kaşık pilav diyor