Eyeser Kızlar dün 4 5 saat emzirmedim sonra halsizliğim oldu ateşim çıktı biraz sonra göğüsüm ağrıyınca anladım baktım beze gibi olmuş. Yaşayan var mi?
jjggg Eyeser ben yaşamıştım acisada o göğsünü emzir canm bebişe ya da sağ o şekilde ver çok zor oluyor ya başımdan geçti valla
Kevser123 Eyeser geçen ay yaşadım. Yaşayan bilir çok ağrı yapıyor. Tek çözümü sağmak göğüsü boşaltmak. Bir günde geçiyor. Ben pompa alana kadar biraz geçti zaman 9 aylık çocuğu sürekli emzirdim boşalsın diye kilo almamış yavrum o ay. Yaşayanlar aynı hatayı yapmasın yemek yiyeceği öğünde emzirmeyin sağıp buzluğa atın.
seheryavuzz Banada oldı bi kere ilerlemeden banyoya girdim hemen sıcak su tuttum bol bol masaj yaptım ve saç tarağıyla göğüs ucuma doğru iyice tarayarak masaj yaptım akmaya bağladı ağrım geçmişti
EslemReyhan Kızım 15 günlükken yaşamıştım. Lahanayı biraz sıcak suda haşlayıp sonra ılıkken ağrıyan göğsüme koydum göğüs ucu hariç tüm göğsü kaplayacak şekilde geçti çok şükür ve sıcak duşta sağım yapın şifa olur inşallah 🌸
Badee15 Benimde olmuştu iki gögüsüm de ne yaptısam geçiremedim ihmale gelmiyor 2 güne geçmezse mutlaka doktora gitmelisin enfeksiyon kanıma karışmıştı çok uğraştım bununla çok geçmiş olsun
-Kuzika- Ateş halsizlik titreme varsa enfeksiyon var demektir ihmal etmeden doktora gitmelisin serum takiyorlar antibiyotik veriyorlar ilerleyince daha sıkıntı olur. Gecmis olsun
-Kuzika- Eyeser yok yok mastitte öyle oluyor eline top gibi bisey geliyor kanallar tikandigi icin işte biraz acili sancılı oluyor ama antibiyotikle geciyor
Badee15 Eyeser ateş üşüme titreme şişlik kızarıklık taş gibi olmuştu gögüslerim 2gün sağdım geçmedi sonra süt gelmemeye başladı iyice tıkanmış
abisininbebegi Bendede olmuştu önce sıcak su torbasi koy sonra sağ veya emzir sonra buz koymuştum çok iyi geliyor birde ters emzir o göğsünü mastit geçene kadar bı parol al ve bol bol ters emzir emzirme öncesi ve sonrası da mutlaka sıcak soğuk uygula şifa olsun
Sare5557 Sürekli pompayl sağ sıcak banyoda rukuya eğilir gibi eğil ve göğsüne asagya dogru masaj yap gün içerisindede sarı kantoronla masaj yaparsan kısa sürede geçiyor bendede olmuştu