Papatya-kzm Kızlar kızım 7 aylık kulağını deldirmek istiyorum siz ne kadar liken deldirdiniz çok mu zor hiçte kıyamıyorum çokmu canı acır nerde deldirdiniz eczane kuyumcu hastane nereden oluyor bilmiyordum da
Atlasligunler Papatya-kzm aklı erince kendi isteğiyle deldirmek en mantıklısı geliyor bana şuan çok küçük
Papatya-kzm Asiye1102 bende aslında böyle düşünüyordum doktorumuz şimdi daha kolay olur büyüdükçe et kıkırdak sertleşir daha çok acı çeker dedi de ondan sordum sağolun teşekkür ederim
1civcivannesi cansuturgut ya sorun yaşadınız mı biz ufak küpe aldık özelikle 3 aylık şu an hem hemen deldirmek istiyorum hem de korkuyorum
Papatya-kzm cansuturgut bir sorun oldumu çokmu ağladı hiç dayanamam ağldmasına birde canı yanar diye çok korkuyorum
zehraaktas 15 aylık daha deldirmedim. Benim küpelerimi gelip gelip asılıyo kendininkileri de asılır diye korkuyorum, biraz daha aklı ersin öyle deldiricem 2 3 yaşına doğru
Papatya-kzm Azraada58 bende 1 yaşında deldiriyim ya şuan çok küçük geldi doktor demişti küçüken daha kolay olur diye
Mutluumom Papatya-kzm ben eczanede deldirdim o kadar korkarak gittim kalbim yerinden çıkacaktı aşı olurken bu kadar korkmuyordum şimdi keyfi bişey için ağlarsa çok kötü olursa diye içim içimi yedi 😂 eczacı acı yok sadece sese korkuyorlar dedi. Öncesinde krem sürdü ilk kulakta hiç tepki vermedi ikinci de çok çok az ağladı aşı olurken bunun 100 katı ağlıyor düşünün
cansuturgut Papatya-kzm iyi ki deldirmişim diyorum valla. Daha kulağını işaretlerken başladı ağlamaya o yüzden acıdan ağlamadığını anlamış oldum😂 deldiklerinde de ağladı tabi ki ama kliniğin kapısından çıktığımız gibi ağlaması kesildi ve bi daha ağlamadı. Küçük olduğu için elini kulağına da götürmedi hiç. Yaklaşık 1 hafta içinde tamamen iyileşti. Hemşiremiz krem kullanmayı kesinlikle önermedi. Sabah akşam sadece batikonla temizledim. Krem tahriş edebiliyomuş açık yara gibi olduğu için
Mutluumom Papatya-kzm 6 aylıkken deldirdim çok korkarak gittim açıkçası ama umduğum gibi olmadı ağlamadı bile asi olurken daha çok yıkıyor ortalığı 😂 şuan 7 aylık oldu asılma durumu yok. Hâlâ eczanenin taktiği küpe duruyor küçük birşey 1 yaşına kadar da onu kullanmayı düşünüyorum
Papatya-kzm Mutluumom bende eczanede deldirmek istiyorum ama her eczanede olmuyormuş bir ücret ödediniz mi
Rkye16 Papatya-kzm kulak büyümesi kulak memesinin tam büyüme boyutu 1 yasında tamamlanıyormuş 1 yaş ideal
Helen4444 Papatya-kzm daha çok küçük kızınız. Elini atar çeker bişey olur canı acır. Aklı erince yapın bence ne acelesi varki. Ben asla delirmeyi düşünmüyorum ilerde kendi kararını verip deldirmek istiyorsa yapasın. Onun bedeni hakkında bende karar vermek istemem. Annem bana sormadan geldirdi kupe takmıyorum abdest alırken mecbur kalıyorum iyice yıkayama. Delirmeseydi böyle uğraşmazdım. Böyle düşündüğüm içinde bende kızıma yapmak istemem
OncedenGurme Papatya-kzm bebekken tehlikeli buluyorum ben. Eliyle keşfeder, çeker vs. Kızım tam 3 yaşındayken kendisi deldirmemizi istedi. Tabii ki acıdı, biraz ağladı. Dondurmacı görünce dondurma istedi ve sakinleşti
EslemReyhan Papatya-kzm benim kızım 5 buçuk aylıkken eczanede deldirmiştim 3 doktorumuz da sıkıntı olmaz demişti daha kıkırdakları oluşmadığı için acı hissetmezler dedi eğer büyüyünce takmak istemezlerse zaten takmadıkça delik kapanır ama şimdi hissetmeyince takılması daha mantıklı bence ve bi sorun olmuyo şuan 2 yaşında eli hiç kulağına da gitmedi aksine kulağını seviyo bazen birinde küpe görünce kızımda kendi küpesini gelip gösteriyor ☺️
Maviim Papatya-kzm Doktorumuz en az 3 yaşına kadar bekleyin aşağısı travma yaratabilir dedi o yüzden bekliycem sonrasında bile deldirip deldirmeyeceğimi bilmiyorum. Kendim 12 yaşında kendi isteğimle deldirmiştim mesela