cansuturgut Ipekkuss 2000’e satıyorum ben Civilden almıştık birkaç ay anca kullandık odasına alıştığı için satıyorum
Asafsbn Ipekkuss merhaba bende satıyorum Nisan ayında alınmıştır oğlum yer yatağına alıştığı için bir türlü sevdiremedik yatmadı diyebilirim sallanır özelliği mevcuttur yatağında ninni ve masaj özelliği vardır e bebekten alınmıştır
Kuzularinanasi Ipekkuss anne yani degil ama kraft marka yepyeni park yatak satiyorum bende.kademeli kullanimi var.yuksekte ve alcakta.oyun park alani olarak da kullaniliyor.sahibinden veya dolap ta ilanim var .fiyati 1700
Ipekkuss cansuturgut fotoğraf yükleyebilir misiniz? Ayrıca markası nedir fonksiyonlarını araştırabilmek için soruyorum
cansuturgut Ipekkuss 1 haftadır Fotoğaf paylaşamıyorum instagramdan yazarsan ordan yardımcı olabilirim cansu.turgt
Ipekkuss Kuzularinanasi bana anne yanı gerekli çünkü kızım bizim yatağımızda uyuyor en azından park yatağın kademesini bizim yatağa göre ayarlayıp orda yatırabilirim diye düşünüyorum
ayseciiik Ipekkuss hiç kullanmadık kurduk ben temas bağımlısı olduğum için hep yanımda yatıyor bebeğim olduğu hibi duruyor 2900tl
Alprslnemine https://ty.gl/yobyhvpl7d Bundan var bende çok fazla kullanmadik bebeğim çok hareketli yatıyor yerde yatırıyorum. Fiyat 2000 dedim ama biraz daha biseyler yapabilirim isterseniz bı bakın gardrop hesabıma EmineAltnts hesabım
Karinyoo Ipekkuss [img] Markası sunny baby klasik park yatak hiç kullanmadım kılıfında duruyor. Bebeğim sevmedi oda almıştık yatağı da sıfır. Bütçeni söylersen yardımcı olurum
Ipekkuss Karinyoo belirli bir bütçem yok açıkçası en düşük ne olursa o diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Alprslnemine Ipekkuss dolap uygulaması çok kesinti yapıyor eğer gardrops dan alırsanız 1800 e vereyim.