Bebegimuyumuyorr Yatmadan birşey bulamazsam uyuyamıyorum anormal miyim acaba yarın yaprak sarayım dedim yanına yapacak birşey bulamadım siz nasıl yapıyorsunuz mesela yaprak sarmanın püf noktası nedir böyle kalemden de ince saranlar var bir türlü tutturamıyorum
Berilsmom13 Bebegimuyumuyorr ben ince sararım ama yani öyle bi püf noktası bilemedim :) benimde içim var bende sarıp buzluğa atıcam vakit bulursam :)
Tatlican Bebegimuyumuyorr Normalde bende dusunuyorum ama yarin kayinvalideme gidicem.bir coguna alakasiz gelebilir ama biz sarmann yanina patates puresi seviyoruz öndende corba
hunilimomm Bebegimuyumuyorr yarın diyetim de sadece çorba salata var onun da tarifini diyetisyenim verdi 😂 çocuklara düşünüyorum sarmayı ne çok incecik ne çok kalın sariyorum ama.cok lezzetli oluyor yiyen tekrar istiyor 😂😂 yaprak getirip sariyorum veriyorum buzlugumda stogum vardır hep
LaMamaDellaCicala Bebegimuyumuyorr uffff hafta sonu misafirim var…cumadan gelecekler yaprak sarmami su boregimi yarin yapacagim misafir doyacakta benle kocam bebem ne yiycez ya😐
Mertveannesi2211 Bebegimuyumuyorr yemek yaparken bugün bunu yapıyorum yarın ne yapsam acaba diye düşünen ben 😀 sarmayı da bol baharatlı yapıyorum pişirirken suyuna et suyu atıyorum çok lezzetli oluyor
Taze_annecik Bebegimuyumuyorr Yarına sulu köfte tereyağlı kuskus yayla çorbası düşünüyorum fikrim değişmezse😃 birde karnabahar yoğurtlaması yapıcam.
KayraVeAnnesi_06 Bebegimuyumuyorr Dünden yemeğim kaldı o yüzden rahatım yoksa bende yemek biter bitmez düşünmeye başlıyorum acaba ne yapsam diye 😂 kalan yemeğimde mercimek çorbası , karnabahar kavurma , soya soslu tavuk , pirinç pilavı belki fikir olur 🙏🏻
Bebegimuyumuyorr KayraVeAnnesi_06 Ben günlük yapıyorum artan kalan yemeği eşim yemiyor bana kalsa hergün noodle yerim😍😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Bebegimuyumuyorr dolma gibi tombik olmazsa ben ona sarma demem ince sevmiyorum ben 🤣🙈
alonee Bebegimuyumuyorr yaprak varsa çay menüsü yap kolayından pekmezli milföy patates salatası güzel gider
1civcivannesi Bebegimuyumuyorr tavuk bakahartliyip fırına atican salcayla ayrı olarakta karnı bahar patates soğan sadece keki ve nane ile soslayip Arıcan frina yanına princ pilavı salata mis hem de pratik oluyo
KayraVeAnnesi_06 Bebegimuyumuyorr Bizde iki kişiyiz zaten az yapıyorum , bizde en fazla iki gün yiyoruz ama eşim yer yani illa günlük istemez 🙏🏻