Rebru123 Merhaba arkadaşar. Bebeğim yaşına gireli 1.5 hafta oldu. Öncesinde hiç ısırmazdı. Şu sıralar aşırı ısırıyor hali ile canım da çok yanıyor. Warmış böyle durum yaşayanlar nasıl bir yol izlediniz
Elmsnghn Rebru123 normalde tepkisiz kalin siz tepki verdikçe ısırıyor diyolar ama o aciya tepki vermemk mumkun değil yemin ederim sanki bi yere sıkışmış gibi acisi. Ben daha tepkisiz kalamadim 🤗🤷
Dorukunannesifatihinbitanesi Rebru123 yarın sekiz aylık olacak 6.aydan beri ısırıyor.cözüm bulamadım.canim yanınca bağırıyorum o da oyun oynuyorum zannediyor daha çok yapıyor sonra gülüyor,😊
Rebru123 Dorukunannesifatihinbitanesi Elmsnghn meme ucu en hassas noktalardan birisi insan canı yana yana nasıl tepkisiz kalabilir ki. Demekki hepimiz aynı dertten muzdaribiz🤔😊
Rebru123 Elmsnghn herkesin sorunu aynı demekki. Walla ne yapacağımı şaşırdım tepki gösterince de ağlıyor 😔
newmomhello ısırınca tepkisiz bi şekilde annecim ısırma diyerek mememden cekiyorum 5 dk emzirmiyorum sonra tekrar emzirmeye alıyorum. Her ısırdıgında bunu yaptım şu an ısırmıyor. Ama yinede ara ara cok nadirde olsa ısırıyor. Yine aynı sekilde yapıyorum 5 dk vermiyorum meme
Rebru123 newmomhello bende anlatıyorum annenin canı yanar emziremez seni fon diye ama oyun haline getiriyor. Bazen sert tepki gösteriyorum sert şekilde ısırma diyorum ağlıyor kıyamıyorum sonra
Elmsnghn Rebru123 benkm oğlum meme ucunu bıraktı. Şimdi vücuduma sardi. Hatta gecen gün amcasının memesini isirdi🤣🤣🤣 kapkalin polarin üstünden nerdeyse ağlayacakyi🤣🤣 memede tepki gösterdim agladiginda tekrardn izab ettim verdim yine isirinca ısırdığın icin artik yok aglasanda vermeyecegim hayir dedim ağlasa da vermedim. Simdi beni deniyo isirmiyo ama boyle azıcık sıkıştırıp gözüme bakiyo ne yapacam diye hauir diyinve guluyo🤣🤣
Strong_mom Bebeğimin dişleri yok ama damağıyla ısırıyor, canım yanıyor yapma offff off diyorum, gülüyor tekrar yapıyor. Bu durum karşısında gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum 😊