Sukufem 5 ay 9 günlük kız bebeğim var doğduğunda kolik olduğu için uyku konusunda asla bir düzen kuramadık şimdi de kolik geçti fakat hâlâ bir düzenimiz yok ve diş çıkardığı içinde huysuz. Anne yanı olarak yatağa sıfır olacak şekilde koyabileceğim geniş rahat yatak-beşik arıyorum 1 yaşına kadar kullanabileceğimiz. Park yatağı duydum ama benim yatağıma sıfır olabilir mi bitişik olur mu bilemiyorum, önerilerinizi bekliyorum
bianne_ Sukufem Park beşik kullanıyorum içine yatak alıp yatağınıza sıfırlayabilirsiniz. Elelenin lendi sitesinden aldım içinde yatak hediye yolladılar ama çok ince ben ayriyeten içine yataş twiny aldım ikisini bir kullanıp yatağıma sıfırlıyorum neredeyse 1 2 cm fark oluyo o kadarıda benim için sorun değil istersen bakabilirsin canm
Mommyhann Sukufem bebeğim doğduğundan beri ahşap beşik kullanıyorum anne yanı sallanır şuan 2 yaşında hala onda yatıyor 3 kademeli isteğine göre ayarlıyorsun büyüdükçe kademesini indirdim
Mtzzeynep Sukufem büyüyen tahta beşikler varya ben onun kenarlarını söktüm tek kişilik yatak şeklinde oldu yatağıma birleştirdim oda 15,5aylık oda rahat yatıyor. Benimde düşecek korkumda yok.
bianne_ Sukufem tabikide 70×110 ölçüleri bebeğim şuan 1 aylık yatağın yarısı boş bile büyüdüğü zamanda çok rahat yatabileceği genişlikte. Hamileliğimde anlamlar bize gelip kaldığında 1 buçuk yaşındaki yiğenim çok rahat yatıyordu e bebekten farklı modellerin park yatakları var gidip bakabilirsin istersen
Mommyhann Sukufem en üst kademede evet alcaldıktada sorun olmuyor korumalık var zaten isterseniz indirip kaldırabiliyosunuz
Nacafa Heyner ahşap beşik aldım trendyoldan yatağa sıfır oluyor, sallanıyor, 3 yükseklik kademesi var, ve ayakları da tekerlekli beşiğin altını silerken falan kolaylık oluyor. Oğlum 1,5 yaşında hala kullanıyorum