Elisam22 Bebeğim 8 aylık kulaklar 4.ayda kepcelesmeye başladı bandanayla kurtarabilirmiyim surekli taksam ablamız baya acik kulakli 6 yaşında en azından bunu biraz düzeltme şansım varmi
cansuturgut Elisam22 benim kızımın kulakları da 4 5 aylık gibiyd yanlış hatırlamıyorsam kepçeleşmişti. Ben sürekli bandana taktım şu an 14 aylık düzeldi kulakları
Naznaznaz Benim kızımda bir yaşında ve baya kepçe kulakları çok taktım bandana uğraştım ama sanırım ırsi canım maalesef düzelmedi çok yumuşak kulakları sürekli ikiye katlanıyor yatarken belki oda tetiklemiştir çözemedim eşime çekmiş o konuda
Elisam22 Naznaznaz evet bizim babada kepçeylk var ama bandanayla biraz halolurdu surekli takmadm smdi vicdan azabı çekiyorum bide iri kulakları kötü duruyor
Elisam22 cansuturgut ya yatarken çıkıyor o bandana katlanıyor takmaya çalışıyorum ama hergun değil açıkçası takayım artık bikac kişi daha dedi belli bi aydan sonra kulak düzelmiyormus ama
cansuturgut Elisam22 yatarken takmadım ama kulaklarına hep dikkat ettim. Sadece uyanıkken takıyordum ben