Raziye-oz Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık oldu 3 gündür çok huzursuz gazı çok oluyor 2 haftadır aptamil mamaya geçtik acaba ondan olabilir mi sizinde oluyo mu böyle
Azraada58 Raziye-oz metsil asla önermem içerigi hic temiz degil gazı oluyorsa mamadan mamayı degiştir sma comfort al canım damlada nurse ve relactaz oneririm
Nurklc Raziye-oz Mamadan kaynaklı gaz olmuş olabilir gaz damlası kullanıyorsunuzdur zaten. Ama ben öyle durumlarda karnına sıcak havlu sarıyordum fayda ediyordu deneyin belki fayda eder :)
Raziye-oz Tubse gaz damlasıda kullanıyorum daha önce faydasını gördüm ama artık oda fayda etmiyor biraz hareket ettiriyorum çıkarıp rahatlatıyor sonra tekrar başlıyor
Raziye-oz Azraada58 daha önce hipp mama kullanıyordum hiç gaz sorunu yaşamadık onda daha iyi dediler diye aptamile başladık ama 2 hafta sonra şimdi gazı oldu
Tubse Raziye-oz kesinlikle kiraz çekirdeği kemeri al o halde e bebekte var ve ben kızımı onunla rahatlattım gün içinde uyurken sık sık taktım baya etkisini gördüm
Azraada58 Raziye-oz daha kücük oldugundan hareketleri kısıtlı e aptamilde gaz yapan mama eger hippten memnunsan tekrar dön ama sma hem gaz icin ideal hemde kilo alımı gzl