aselinanesii öncelikle cıkmıs soruları cıkart özelliklr son üç yılın soruları olsun sonra matematıgı tyt mat kapsamında çalışırsan yapamayacagın soru kalmaz üçdörtbeş tyt mat kitabını öneririm soruları sınav formatı bitirdikten sonra kpss set alabilirsiniz tarihi ramazan yetgindem dinlersin%90 halledersin ve her dersten üç kaynak bitirmen bu dersleri iyice kavradıgın ve sınavı hemen hemen garantiledigin anlamına gelir sınava neredeyse bir yıl var hemen hazırlıgını yap ve başla zaman çok hızlı ilerliyor matematikte sıkıntı varsa ilyas güneş tyt videolarını dinleyebilirsin adam temelden anlatıyor türkcede paragraf sorularını süreli çöz cocugun uyurken yarım saate 35 soru ayır ve bitirmek için gayret et bi kere hergün 50 paragraf 50 problemler çöz zamanı nasıl yürütürsün bilmiyorum ben çalışıyorum yks ye girecegim haftaiçi hiç fırsatım olmuyor hafta sonu oglum uyurlen çalışıyorum ama bu hafta oyun ablası ayarladım artık en azından iki saat uyurken iki saat oyun ablası ile oynarken bende dersime calısırım