Ozgzcn Bebeğim istediği birşey olmadığında kafasını yere sehpaya neresi denk gelirse oraya öfke ile vuruyor kendisine zarar veriyor hatta bazen babası ve benide ısırıyor nasıl bir yol izlemeliyim ? Sizin bebeklerinizdede böyle birşey var mı? Yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim🙏🏻
Alerjikrinit Ozgzcn dikkatini başka yere çekmeye çalışın. Ağladığında istediğini yapmayın. Bir de o ayda anne baba açısından adapte sorunu oluyor yani şöyle; sakin kendi halindeyken birden her yeri karıştırmak istiyorlar biz de başına bir şey gelecek korkusuyla gereksiz herşeye hayır diyoruz engelliyoruz bu da çocukta sinir yapıyor. Şahsen biz böyle bir dönem yaşadık eşimle ben ne zaman relax davranmaya başladık o zaman düzeldi . Şuan bireyselleşme sancıları başlamış
birtutambilgi Ozgzcn 14 aylık olacak sanırım 3 4 aydır bu şekilde 12. ayda daha da çoğaldı koltuk yer duvar beton aklına neresi gelirse kafasını vuruyor sonra da biz yapmışız gibi ağlıyor istediği olmayınca yapıyor bunu geçen gün beni gün içinde durduk yere 3 kere ısırdı inşallah bir an önce geçer
ayberkartun Ozgzcn benim bebeğimde vardı geçti ama şuan 27 aylik bizi ısırıyor bize vuruyor cimcikliyor yemek yedikten sonra önünde ne varsa atıp kırıyor veya döküyor az önce çay içiyorduk kendi de içiyordu aniden attı bardağı kırdı doktor gelisimi algısı güzel dedi önceden gulduysenuz o şimdi oyun zannediyor böyle yapıyor dedi ama gelin bana sorun akıl sağlığımı kaybedeceğim o kadar yoruldum ki böyle yapmasından nasıl geçecek napacagiz hiç bilmiyorum
Sibel3455 Ozgzcn 20aylığız oğlumda o şekilde ama bu ara azaldı geçici bi durum bizim diş döneminde oluyor genelde
Ozgzcn birtutambilgi biz de öyleyiz inanırmısınız beni ısırıyor dişten diye düşünmüştük ama değil yani öfke zamanlarında bi anda ısırıyor kafa atıyor sanki yani bunca zaman hep dayakla büyümüş bir çocuk oldu anne veya baba dövüyor onu örnek alıyor yada taklit ediyor diyeceğim oda yok yani nerden öğreniyor nasıl yapıyor anlayabilmiş değilim stresli bir hamilelik geçirdim ona bağlıyordum ama bütün çocuklar böyleymiş
Ozgzcn ayberkartun bizdede alışkanlık olmasından korkuyorum kaynanam ne zaman çocuk kafasını yere vursa kikir kikir gülüyor🤦🏻♀️
Deletedmom_102 Ozgzcn okul oncesi öğretmeni bir arkadaşım şöyle demişti vitaminlerin eksiklik olan çocuk daha huysuz olur değerlerine baktirdiniz mi öncelikle.2.si çok aktifler meraklılar hayır denmesi ni uygun bir şekilde nasıl söyleyebilirim neye sinirleniyor diye gozlemliyebilirsiniz
Ozgzcn Deletedmom_102 bende okul öncesi öğretmeniyim ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş gerçekten doğru kansızlık vardı oda çok değil yani sınırdaydı
Edaemell Ozgzcn dikkatini dağıtın bizim kızımızda suan aynı ayda aynı hırcınlıkları yapıyor malesef ama geçici inşallah geçecek sağlıkla
yokolmaz Ozgzcn dediklerinizi bire bir yaşadım ,dikkatini başka şeye çekin ,cekemiyosaniz bile ordan uzaklasin ,tekrar yanınıza gelecektir bu bibsure böyle devam eder ama baktı idtedikleri bu şekilde olmuyo ,başka yol aramaya basliyolar