Nefesin_Annesi0 Kızlar eşim yarın abisigili yemeğe davet edelim dedi. Kaynım eti çok sever kemikli et kaynatmamı istedi. Ama tabiki anayemek yapmam lazım çocukları eşi et yemez aklımda hiç birşey yok bana öneri sunun kızlar ne yemek yapsam
Ipek-kizin-annesi Nefesin_Annesi0 kışın hep misafire balık sofrası kurarız biz. Kızımda sever eşimde gelenlerde hep yakınlarımız olduğu için sıkıntı olmuyor.
ozlem5494 Nefesin_Annesi0 Bunu yapabilirsin hem tadı hem de görüntüsü çok güzel oluyor eşim bayılıyor 🥰 ay yarın ben de yapayım bari 😀
Nefesin_Annesi0 Beyninizikullanmakucretsizdir aklıma sedece tavuklu sote kremalı tavuk falan geliyor büyük ihtimalle tavuktan yana kullancam tercihimi😘
Beyninizikullanmakucretsizdir Nefesin_Annesi0 aklıma şey geldi tavuklu sultan kebabı var o da çok güzel oluyor 🤤
Nefesin_Annesi0 Ygmrss ben sevmiyorum valla öncelikle kaynımda yemez😂😂 yemek ayıran insanlara yemek yapmak çok zor
Beyninizikullanmakucretsizdir Nefesin_Annesi0 bence bunu yapın eltiniz şey demesin tavuğa krema katıp önümüze koymuş 🤣
Nefesin_Annesi0 Beyninizikullanmakucretsizdir 3 yıllık evliyim kendisinin elinden bir tabak yemek yemedim öyle bir hakkı yok onu demeye 🤣🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Nefesin_Annesi0 o zaman yap tavuk sote fazla bile daha önceden söyleseydin seni zorlayacak tarifler vermezdim 😁