Cancu1616 Arkadaşlar merhaba doktorumuz bebeğim uyusun diye zaditen şurup verdi ama aldımızdan beri çok huzursuz uykuya geçişler zor sinirli bi drğişti 9 ay 12 günlük sizde kullanıp benzer durum yaşadınız mı
tineanigra Cancu1616 Zaditen alerji ilacı yan etkilerinden biri uyku yapması ama her bebekte aynı yan etki olmaz. Biz alerji için kullandık ve yan etki yaşamadık. Alerji ilacı bebek uyusun diye neden verilir anlamıyorum
Mustininannesi06 Cancu1616 bize bunu damla olarak geniz akıntısı için yazmıştı doktorumuz ama uyku yapabilir demisti pek bi değişiklik olmamıştı
noluyasanagenemiros tineanigra bize de alerjik için vermişti öksürüğe iyi gelir mi kızım öksürmeye başladı ya
kizlarimbenimherseyim Bizede yazmıştı öyle duruyor kullanmadim dokunur diye bi defa verdim bisey olmamıştı ama vermedim yinede
tineanigra noluyasanagenemiros alerjikse öksürüğü iyi gelebilir ama soğuk algınlığı ise bence kullanmayın. Doktora ya da sağlık ocağına danışsanız daha doğru bilgi verirler. Yanlış bişi demek istemiyorum