teachermom07 cicek25_ molfix i bıraktım artık yeni çıkan seriden hiç memnun kalmadım. sleepy natural külot bez kullanıyoruz Şuan 5 numara . Geceleri emdiği için çok çiş yapıyor hangi bezi denediysem her gece sızma oluyor . Ama gündüz sıkıntı yok 🤷🏻♀️
Zeyneprem Asyatuba cicek25_ bende de sleepy natural pişik yapti. Sleepy bio natural aldım ondan memnunum pişik yapmıyor bizde geceleri sızma da olmadı
cicek25_ Kepekekmegi evet ben düz sleyp kullandim çok sızdı alttan sonra turco baby kullnadim üstten çok sızdı sabah kalkınca üst taraf hep ıslak onun değiştirip pire baby aldım oda aynı üstten sızdırıyor neden bilmiyorum cok-da bekletmem ama sabah kalkınca üst hep sızmış
Alerjikrinit GULSAHhj bende gece onu kullanıyorum bazen gündüz de kullandım ama artık boykot listeme girdi. Bitince başıma geleceklerden korkuyorum 😄
Aaaa1864 cicek25_ baby turco sanki çişin kokusunu veriyor gibiydi sleepy aldım o da gece taşma yaptı molfixe geçmeyi düşünüyordum ondan da memnun değiller geri turco aldım mecburen
Alerjikrinit GULSAHhj bilmiyorum her şeyi denedim premium care gibisi yok. Çişi azalır diye dua edelim 😂