Bilgelalidogan 4 ay 5 günlük oğlum var hep aynı yöne yatmaktan kafası yamuldu doktor a götürdük sağlı sollu dönüşümlü yatır düzelir dedi bir ay oldu çok bi değişim yok bu durum ile karşılaşan var mı
Meryemdeveci Bilgelalidogan düz kafa yastigi var ben onu almistim bir sağ bir sol bir düz yatırdım 15gunde kafası duzeldi
Rugi Bilgelalidogan aynı benim oğlum başka tarafada çeviremiyorum geri çeviriyor kafasını 5 aylık oldu
210796 Benim bebeğimin başı Doğum zor olduğu için çok eğriydi sonrada sürekli aynı tarafa yatırdığım için baya bir fark oldu.2 ay 8 günlük 2 hafta oldu diğer tarafa da yatırmaya başladım yavaş yavaş düzeliyor.az yatdığı tarafa daha çok yatırın ara sırada diğer tarafa yatırın düZelir inşaAllah
Semra9613 Benim oglumda oyleydi destek koyuyordum hep yattigi tarafa havlu gibi kafasini otarafa donduremiyordu uyurken ama cok rahatsiz olup uyaniyordu oyuncaklarini falan sag tarafa yatmaya alistigi icin hep soldan gosteriyordum 15 20 gun falan sonra duzeldi biraz.zmanlada zaten kendi hareketlendi bi otarafa bi tarafa done doneuyumaya simdide 9 aylik olacak bi problem kalmadi
Deletedmom109 Aydan bildiriyorum, büyük oranda düzeldi 🙋♀️😂 bir yaşına kadar baş gelişimi devam edeceği için daha da düzelecektir diye umuyorum.
Ss03 Benimde yamuktu, hep aynı tarafa yatırma derin uykuya dalınca çevir kafasını öyle uyusun. Oyun haloısı vs 🆚 koyuncaya hep yamuk tarafa çevir kafasını ağırlığı yamuk tarafta olunca düzelir. 6 Aydan sonra çok kurtaramazsın bi an önce ilgilen
Bilgelalidogan Ss03 dikkat etmeye çalışıyorum ama artık hareketlendi ben düzeltiyorum o yamuk tarafa tekrar dönüyor
Ss03 Bilgelalidogan aynen zor olacak ama istikrarlı ol hele ki erkek bebekse saçlar kısa olacağından çok hoş bi görünüm olmaz. Bir de benim bebeğimin suratı bile yamuktu resmen kafa eğriliğinden. Anneler pek farkedemiyorlar hergün gördüğü için. Bi foto çek dikkatli bak o zaman emin ol üşenmeyeceksin