Sdacbc Kızlar oğlum hasta 2 günce doktora götürdük çok kötü öksürüyor ateşi olmadığı için doktor bişey vermedi sadece burun spreyi öksürüğe ne iyi gelir lütfen yardımcı olun çocuğun ciğerleri söküldü öksüre öksüre
Nanem123 Sdacbc çok geçmiş olsun ıhlamur verebilirsiniz bizde öyleyiz bir türlü geçiyor hemde ailecek doktorumuz bu tarz durumlarda alerji şurubu öneriyor iyi geliyor
Ecem__ Sdacbc yaaaa gecmis olsun niye vermediki Benimki oksuruyor diye sadece hava verdi 2 gune gecti.18 aylik
Gzdturk Bir avuç kuru dut’u bir bardak suyla kaynatıp ılıyınca verebilirsiniz. Günde 2-3 kere yapınca hemen etki ediyor. Netten de bakabilirsiniz
Gzdturk PamukPrensesannesii aa tadı güzel oluyor ama hatta biraz önce yaptım benim 2 oğlumda öksürüyor ılık ılık içtiler. İşte bazı cocuklar tatlıyı pek sevmiyor hele bal katınca iyice sekerli oluyor☺️ az az da içse aslında güzel kesiyor öksürüğü
Gzdturk PamukPrensesannesii ya bide kara trupun ortasını oyuyorlar bal koyuyorlar içine 1 gece bekliyor sulanıyormuş o suyu içiriyorlar ben hiç yapmadım ama kayınvalidem cok yapar onu. Nette tarifi var nasıl olduğunun