Tuceeela Yenidoğan Bebekler ne kadar emer süre olarak yanı 10dk emmesi yeterli mi ona acaba sizin bebekleriniz kaç dk emiyo
Tuceeela deletedmom4842 ya bebeğim 10dk emiyo bazen daha uzun emiyo ama 10dk sonra bırakınca tekrar geri almıyor napsam
AliyeAsel Tuceeela valla ben sarılık olma ihtimali bittikten sonra onu bıraktım acıkınca aglıyo zaten ☺️
Kaganpasa20 AliyeAsel sarilik ihtimali kacinci gunde bitiyor acaba??? 2 saate bir mutlaka emziriyorum genelde uykulu oluyor ya da emerken uyuyakaliyor dogru mu yapiyorum acaba
Kaganpasa20 [bilinmeyen] benim de bebegim sarilik 2 saatte bir emiyor. Genelde 10 15 dk suruyor ve uyuyakaliyor yeterli mi acaba 2 satte bir emzirmek
Kaganpasa20 [bilinmeyen] bazilari 1 saatte emziriyor. Korkuyorum yanlis yapiyorum diye. Bi de bebegim çok uyuyor uyandirip emziriyorum gene uyuyakaliyor bu sarilik etkisi mi yoksa yeni dogan bebek uykusu mu ???
Tuceeela Kaganpasa20 Benim bebeğimde öyle uyuyo sürekli 2-3 saatte uyanıyo emiyo tekrar uyuyo ama sarılık yoktu
Tuceeela [bilinmeyen] yok zaten memeyi çekmiyorum ben o bırakana kadar kendisi bırakıyo sadece süre kısa gibi gelince tereddüt ettim doyuyor mu diye