Meriskus Doktora gittik gece öksürükleri icim Serum fizyolojik verdi Ve banyoda buharı burnuna iyice çeksin dedi Kızım bazen tıkanıyor nefes alamıyor gibi Altarnene yapabilirim evde ? Serum fizyolojik istemiyorum yapmak sakıncalı Başka ne önerirsiniz kızım 6 aylık şimdiden teşekkür ederim 🤩
hilalvrc Meriskus fizyolojik neden sakıncalı yani ben sürekli onu kullanırım ilaca bile gerek kalmıyor ciğerine inmesini önlüyor mukusun hatta ben normal serum alıyorum eczaneden sürekli açıyorum her yemekden önce burnunu bi sorunda yaşamadım
dsvsr Serum fizyolojik değil, aspiratör kullanmak kılcal damarlara zarar verir bence. Serum fizyolojik burun temizliğinde baya etkili bence. Çok tıkanıklık olduğunda sterimar burun damlası kullanıyorum. Onun dışında nebülizatörle buhar veriyorum
Meriskus dsvsr canım benim kızım gece öksürüyor tıkanıyor cok biseyi yok bende buhar vermeyi düsünüyorum damladan memnunmusun
hilalvrc Meriskus buharın içerisine koyabılırsınız serumdan ben bide soğan koyuyorum odasına karanfil batırıp nefesı açılıyor baya biraz lahmacuncu gibi kokuyor odası😀