Gaz yapacak diye hiç bir besini almamazlık etmeyin, azar azar da olsa hepsinden yiyin. Ve en önemlisi kimyon. Şimdi hemen aktara git kimyon, rezene ve anason al (bitki çayları tohum olucak sallama değil) Her gün özellikle yediğin yemeklerin peşine bi çay kaşığı kamyon ve birazcık şeker kaynamış su koy üstüne demlensin potası oturunca iç onu. Hemen peşine emzirme az etki etsin. Yine anason ve rezene de, birer bardak olacak şekilde sıcak suyla demle süz ve iç. Şu kamyondan sonra bebeğindeki değişimi gözle inanamıcaksın. Ben çok çektim hala da çekiyorum gazdan. Gaz hassas noktam görünce çok üzülüyorum bebeklere. Gaz sorunumuz hala var ama en azından artık çıkarıyo. Ve en önemlisi asla gazını çıkarmadan yatırayım deme. Bir memeden diğerine geçerken mutlaka o gaz çıkacak yine tek memede 5 dkdan uzun kalıyorsa kaldıracaksın çıkaracaksın gazını. Aman uyudu çıkarmayım demek asla yok. Youtubeda ve instada Osman gönülal var mutlaka takip et tüm videolarını izle. Özellikle gaz çıkarma videolarını. Gaz çıkarma için de gösterdiği pozisyonlar var onları dene bebeğinde. Birinden birinde hemen atar gazını. Bu dediklerimi de tüm gazdan çeken anneler söyle. Biz çektik onlar çekmesin, rahat rahat emsin uyusun bebişlerimiz🥲