Gmoo İnsanlarin moral bozmasa ustune yok bebegim 19aylik 10,5kilo boyu 84cm bana gayet normal geliyor her bebek farklida olabilir ama her goren zayif bisey yedirmiyomusun gibi laflardan disari bile cikasim gelmiyor sizce kilosu nasil
kirmizibasliklikiz_ Gmoo benim kizim 2.5 yasinda 10.5 kilo zayif diyene evet yedirmiyorum diyorum konu kapaniyor niye dert ediyorsunuz agzi olan konusur 😄
Umutveannesi Gmoo 18,5 aylık 9 kilo 79 cm 🥲 bizimkine de gören 1 yaşında var mı diyor ya da parka birileri aaa bu da zayıfmış diyor yani diyorlarda diyorlar. Her bebiş Tombik olmuyor maalesef sağlığı yerindeyse hiç düşünmeyin boşverin
kirmizibasliklikiz_ Gmoo ya olabilir saglik acisindan baktirim bir sorunu yoksa zaten kimseyi memnun edemezsiniz kilo acisindan.. saglikli olsunlar kilo bir sekilde alinir siz kafaniza takmayın
zumra-19 Yese ayrı yemese ayrı benim bebeğim ne çok kilolu nede zayıf geçen gün yemek yedi üzerinden bi saat geçti çok az kustu bebek yani 10 aylık daha bi tanıdığım çok mu yedirdin dedi bende evet kusana kadar yedirdim dedim biz anneler çocuğumuzu bilmiyoruzda herkes bizden çok biliyo o yüzden evet yedirmiyorum aç bırakıyorum de çeneleri kapansın